Mnie na 100% nie będzie niestety...

Giełda w Ciechanowie - plotki

Collapse

X
- 

- 

Mnie jednak prześladują te śluby: jutro jestem strszym na ślubie rodzonego brata. Tym samym nie będzie mnie na giełdzie  Comment
- 

- 

No i d*** zbita.
 Moja $%^*$%^*$ skleroza zapomniała wyciągnąć z kompa w pracy czytnika z kartą do aparatu. Będę więc musiał bladym świtem odwiedzić jeszcze gazownię, bo wajazd bez fotomaszyny (no, z kartą 16MB ), to raczej tak średnio... ), to raczej tak średnio...
 Ląduję 8:40 w Ciechanowie Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2005-08-19, 23:41.Dick Laurent is dead. Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2005-08-19, 23:41.Dick Laurent is dead.Comment
- 

Co prawda na giełdzie nie byłem obecny, ale dla mnie giełda okazała się bardzo udana. Dzięki Małejżonce zostałem szczęśliwym posiadaczem zamorskiego ręcznika barmańskiego. Asiu bardzo ci dziękuję  Comment
- 

Do czego to zmierza - niedługo z domu nie będziesz się musiał ruszać Popieram domowe browary! Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
 Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
- 

Nie przesadzajPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika naczelnikDo czego to zmierza - niedługo z domu nie będziesz się musiał ruszać  Wg mnie jest to miłe jak ludzie widzą ręczniki barmańskie na giełdach to od razu kojarzą je z moją skromną osobą Wg mnie jest to miłe jak ludzie widzą ręczniki barmańskie na giełdach to od razu kojarzą je z moją skromną osobą  
 Z drugiej zaś strony nie stać mnie na wyjazdy na wszystkie giełdy, które odbywają się w naszym kraju.Comment
- 

Nie przesadzam - stąd na końcu wypowiedzi morda  

W Ciechanowie piski i wrzaski, pogoda dopisuje. Gorsza we wrześniu nie będzie , niech no tylko miejscowe szlaki poprzecierają... , niech no tylko miejscowe szlaki poprzecierają... Popieram domowe browary! Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
 Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
- 

Nie mogłem zostać z innymi do jutra, więc o 12-tej opuściłem rozbawione towarzystwo.
 Piwko się lało. Pszeniczne też, co prawda na butelki nie zdążyli nakleić etykiet, ale można je (piwo) było zakupić w 0,33 i 0,5l butelkach.
 Kupa forumowego i nie tylko luda, pogoda piękna.
 Dzięki dla organizatorów i współorganizatorów (Iron + Małażonka) za taką FAJNĄ imprezę. Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem! Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
 znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
 Comment
- 

Wielkie dzięki wszystkim za spotkanie, mile spędzony czas :-)
 Fajnie było zobaczyć dawno nie widziane gęby  
   Comment
- 

Opiszę pokrótce co, jak i dlaczego.

Dzięki uprzejmości Zarządu Browaru pierwszy raz mieliśmy okazję nocowania na terenie browaru. Było super. Gdy bladym świtem przez okno zauważyliśmy pierwszych giełdowiczów - za pięć minut byliśmy już wśród nich. Gorzej z drzemką pogiełdową. Każda próba kończyła się wyniesieniem zwłok na zewnątrz . Sama giełda nie była wielka (przyjechało ok. 150 osób), ale przyjemna i, przynajmniej dla nas, płynąca etykietami. Dobrym pomysłem był namiot z ekspozycją wytworów ciechanowskich, dyplomami i gadżetami. Obok można było kupić piwo po promocyjnych cenach. Można również było zwiedzić browar - kilkadziesiąt osób skorzystało  z okazji. Organizatorzy dwoili się i troili, co by giełdowiczom zapewnić jak najlepsze warunki, do tego stopnia, że osoby pozostające do niedzieli otrzymały w prezencie od browaru beczułkę piwa, co by wieczorem za bardzo nie wyschli. Jedynym minusem, który niestety jest moim niedopatrzeniem, bo nie zwróciłam na to uwagi i nie uprzedziłam organizatorów - był brak jedzenia w trakcie giełdy. Błędy są jednak po to by za rok je eliminować. Wstępnie bowiem mamy zapewnienie, iż istnieje chęć zaproszenia nas w przyszłym roku . . Sama giełda nie była wielka (przyjechało ok. 150 osób), ale przyjemna i, przynajmniej dla nas, płynąca etykietami. Dobrym pomysłem był namiot z ekspozycją wytworów ciechanowskich, dyplomami i gadżetami. Obok można było kupić piwo po promocyjnych cenach. Można również było zwiedzić browar - kilkadziesiąt osób skorzystało  z okazji. Organizatorzy dwoili się i troili, co by giełdowiczom zapewnić jak najlepsze warunki, do tego stopnia, że osoby pozostające do niedzieli otrzymały w prezencie od browaru beczułkę piwa, co by wieczorem za bardzo nie wyschli. Jedynym minusem, który niestety jest moim niedopatrzeniem, bo nie zwróciłam na to uwagi i nie uprzedziłam organizatorów - był brak jedzenia w trakcie giełdy. Błędy są jednak po to by za rok je eliminować. Wstępnie bowiem mamy zapewnienie, iż istnieje chęć zaproszenia nas w przyszłym roku .

Dziękuję jeszcze raz bardzo Zarządowi Browaru za gościnę, organizację Giełdy i serdeczność, dzięki której ta giełda pozostanie niezapomnianą.

PS. Zdjęcia oczywiście będą, jednak musimy najpierw zrobić dokładną cenzurę  
 Comment
- 

No i po giełdzie. W sumie bardzo udana, parę rzeczy przybyło do zbioru. Towarzysko też jak najbardziej godna polecenia. Bardzo dziękuję organizatorom i wszystkim uczestnikom za mile spędzoną sobotę. Wasze zdrowie (oczywiście ciechanem) (oczywiście ciechanem)

P.S. Drobna uwaga. Na giełdzie był zauważalny brak jedzenia, jednak kebaby na rynku w zupełności to rekompensowały. Slavoy wie pewnie o tym najlepiej  Comment
- 

No ja to w zasadzie nie mam nic do dodania (poza zdjęciami, ale to "za chwilę" ) do tego, co napisała Małażonka poza jednym... ) do tego, co napisała Małażonka poza jednym...

ZARAZ BĘDZIE CIEMNO     Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-08-21, 23:39.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :) Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-08-21, 23:39.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
 Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
 Rock, Honor, OjczyznaComment
- 

ZAMKNIJ SIĘPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron
 ZARAZ BĘDZIE CIEMNO         

Oj to była bardzo dobra giełda!
 Wielkie dzięki dla organizatorów i współbiesiadników.
 Impreza bardzo udana a spotkania przed i pogiełdowe to ach i ech  
 Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie równie pięknie.Comment