A ja niedostanę - jestem jednym z tych co to muszą na nie "zasłużyć", mimo że birofilią zajmuje się od 11 lat.
Nie martw się. Ja też nie dostanę. Kiedyś nawet bywałem w Tychach i jakieś ankiety wypełniałem, ale... w mało grzeczny sposób dowiedziałem się, że "muszę zasłużyć". Cóż - na darmowych gadżetach mi nie zależy (i tak większość rozdaję młodszym kolekcjonerom). Jednak zrażony kontaktem konsekwentnie olewam giełdę tyską wiosenną.
No i jeszcze o parkingu płatnym za 5 zł (szkoda, że nie na godzine ).
W pobliżu ( do 200m ) możesz zaparkować darmowo, zaś u mnie na placu tylko jedno piwo .
Zaproszenie otrzymałem, zgadzam się z regulaminem i ... mogę odstąpić zniżki na PKP ! Ewentualne zapotrzebowania proszę kierować na PW.
Na zaproszeniu dostrzegłem mały błąd - linia abusowa nr 400 w soboty i niedziele nie kursuje !
Uważam, że miejsce jest idealne i optymalne, nikt chyba nie będzie narzekał - tak trzymać !
Iommi też będzie. Ktoś chętny na piwną wymianę? Mogę dostarczyć kilka butelczyn Rybnickiego Portera i Fulla. Raciborskich produktów też mogę poszukać w najbliższej okolicy, choć nie gwarantuję. A poszukiwanie w okolicach Raciborza odpada z braku czasu...
Jeśli ktoś zainteresowany, zapraszam na PW.
Razem z sopistą i nie tylko, planujemy spotkać się w piątek koło 13-tej w katowickim Spiżu.
Później do Tychów. Czy w Katowicach lub w Tychach ktoś do nas dołączy? Czy sami będziemy się musieli "gościć"
Razem z sopistą i nie tylko, planujemy spotkać się w piątek koło 13-tej w katowickim Spiżu.
Później do Tychów. Czy w Katowicach lub w Tychach ktoś do nas dołączy? Czy sami będziemy się musieli "gościć"
Porządni ludzie w tym czasie jeszcze pracują
Do której chcecie zabawić z Spiżu?
Porządni ludzie w tym czasie jeszcze pracują
Do której chcecie zabawić z Spiżu?
Porządni ludzie w ten piątek w Warszawie, to na mszę papieską idą. Dlatego zanim wyruszą uczestnicy mszy do domu, ja wolę być w Katowicach.
Do której będziemy w Spiżu? Nie wiem, zależy czy piwa spiżowe bedą padchadziaszczyje.
Comment