Porządni ludzie w ten piątek w Warszawie, to na mszę papieską idą. Dlatego zanim wyruszą uczestnicy mszy do domu, ja wolę być w Katowicach.
Do której będziemy w Spiżu? Nie wiem, zależy czy piwa spiżowe bedą padchadziaszczyje.
Ja z pracy wyjdę dopiero po 15-tej. Przed 16-tą mogę wpaść na jedno małe
Dlatego zanim wyruszą uczestnicy mszy do domu, ja wolę być w Katowicach.
Do której będziemy w Spiżu? Nie wiem, zależy czy piwa spiżowe bedą padchadziaszczyje.
Ja bym też dołączył w Katowicach ale w Tychach spiżowe lepsze i tańsze, ponadto w piątek w Katowicach chyba same disco !?
Ja bym też dołączył w Katowicach ale w Tychach spiżowe lepsze i tańsze, ponadto w piątek w Katowicach chyba same disco !?
Dzwoniłem przed chwilą. Dyskoteka od 21-szej. Póki co nic nie wiadomo aby lokal 26-go był zamknięty (to w związku z informacją we wczorajszej Wyborczej o prohibicji w Wwie i na Śląsku w związku z wizytą Papieża).
A mi zachciało się (pewnie to do wrocławiaków) takiego piwka Vifling: Eichendorff Pilsener. A i chętnie posmakowałbym Amber Ale z krakowskiego Relakspola (mam tylko etykietkę). I największe pragnienie: Edi Ciemne (o smaku wędzonym opisywane na Forum). Rozumiem, że to tylko ktoś z miejscowych lub przejezdnych może spełnić moją ostatnią "zachciewajkę" ale bardzo proszę. Co w zamian - proszę o kontakt na PW (Konstancin, Jabłonowo ew. Okuniew).
I największe pragnienie: Edi Ciemne (o smaku wędzonym opisywane na Forum). Rozumiem, że to tylko ktoś z miejscowych lub przejezdnych może spełnić moją ostatnią "zachciewajkę" ale bardzo proszę.
Z EDI-m na Tychy raczej się nie wyrobię załatwić, ale jak coś to na Żywiec powinien być
Nie byłbym sobą, gdybym znów nie zaapelował w znanym temacie. Jestem sobą, zatem bardzo proszę warzących i tworzących etykiety na swe wyroby uczestników giełdy o zwiększenie kolekcji sopisty. Kolekcja ta na dziś wynosi 910 szt. Od Was zależy zwiększenie tej liczby. Z góry dziękuję.
Comment