Dla mnie za bardzo podobny do logo browaru Rychnowskiego, wręcz można powiedzieć, że identyczne.

Piwowarzy Wrocławscy - propozycja

Collapse

X
- 

Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) - 

jutro będę w stanie dostarczyć logo w lepszej jakości (300 dpi) czytałem także trochę o tym jak zrobić wektory w fotoszopie, postaram się aby coś zrobić choć nic nie obiecuję bo to moje początki w tym kierunku

Comment
 - 

w takim razie dokładam swoje butelki
podeślij e-mail na pw, jutro postaram się przesłać obrazek w lepszej jakości

Comment
 - 

Prześlij Piotremu, Marusia nie ma Corela i nie może otworzyć

Comment
 - 

Trzeba by zrobić listę potencjanych chętnych na piny, żeby ocenić, kto ile dostanie i za ile

Comment
 - 

100 sztuk = 360 zł brutto - łatwo policzyć - ilu będzie chętnych, tyle kasy i pinów do podziału
Wyślę PW do części piwowarów, którzy rzadziej zaglądają na foruma, myślę, że 20 osób zbierzemy

Comment

Related Topics

Collapse

- 

Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...2021-09-23, 19:47 - 

Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Drodzy Piwowarzy!
11 - 27 lipca - nieczynne - urlop!
Zamówienia wysyłamy do 10. lipca - czwartek - włącznie,
potem - począwszy od poniedziałku, 28. lipca
...
	- 
							Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie

2025-06-30, 18:39 - 

- 

Browar kontraktowy z miasteczka Nové Strašecí w Czechach Środkowych. Warzą komercyjnie od 2017 r. (wcześniej piwowarzy domowi).
Piwo uwarzone z okazji mistrzostw świata w hokeju.
https://www.facebook.com/pivovarstrasak/
Pale Ale
chmiele: Simcoe, Lemondrop, Mosaic...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Zapewne duża część userów pamięta, że lubię dynię w piwie (lub piwo w dyni, bo i to robiłem). Po paru latach posuchy festiwalowej musiałem sprawdzić jak obecnie piwowarzy podeszli do tematu piwa dyniowego. Wielu pamięta takie z początku fali kraftu, po tym jak grzyby po deszczu...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

2022-11-29, 13:43 - 

- Loading...
 - Koniec listy.

Comment