Nie do końca zamknięta. Miło mi będzie jak przyjdzie ktoś nie zaproszony. Napisałem o imprezie żeby uprzedzić, że sala w głębi będzie po prostu zajęta . Ale sala bliżej drzwi jak najbardziej można przychodzić. Lokal nie jest w całości zarezerwowany.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Uuu, wykluczenie, nierówność społeczna, lepsi i gorsi, TWA...
Ty zostałeś zaproszony
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
A niby dlaczego wyparła? Niech się bawią, nie przeszkadza mi to, chyba, że dostanę informację, że całość zamknięta i niedostępna dla nikogo, kto chce tam wpaść na piwo w sobotę.
Przypominam (osobom, które zapraszam ja ) o sobotnim spotkaniu.
„Ołtarzyk” ze zdjęciem ARTa jest w fazie produkcji .
Imieniny ARTa i pozostałych Arturów będziemy obchodzić hucznie, choćby wymagało to przekrzykiwania biesiadujących w tylnej części sali. Zaniepokojonych brakiem miejsc uspokajam – mam rezerwację.
Dzisiaj w „Po drugiej stronie lustra” promocja (6 zł) – przypuszczam, że w celu opróżnienia beczek, by zwolnić krany.
Piwo zakupione na warszawskim fesiwalu.
E. 12% wag.
A: 5, 0% obj.
Po różnych opiniach dotyczących d. browaru Extract nie spodziewałem się niczego dobrego.
Barwa w kierunku stanów bladożółtych, piana począkowo średnia, szybko opada do obrączki, są ślady na szkle....
Kolejna odsłona tego festiwalu w warszawskim Pałacu Kultury. Chmiel, jabłka i winogrona to temat przewodni podczas tych dni!
Wystawcy z pasją opowiedzą o tradycyjnych metodach warzenia kraftowego piwa, polecą Wam idealne wino do kolacji oraz na prezent oraz.. ugaszą Wasze pragnienie
Comment