BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,...
Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"
Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...
Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
Kolor: Pomarańczowy, widoczne zmętnienie. Piana: Biała, przewagę mają drobniutkie pęcherzyki. Tworzy ładny i trwały kożuch. Zapach: Wątły, przeważa chmiel w postaci ziół, do tego dość wyraźny grejpfrut i diacetyl.
...