Środek tygodnia ale może chociaż na chwilę. Drugie (huczne) otwarcie 22 czerwca w sobotę
12.06.2013, Warszawa, Kufle i Kapsle
Collapse
X
-
Wybieram się i mam nadzieję, że rzeczywiście tylko na wspomnianą "chwilę".
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia." -
To na którą idziemy?bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
A wejście to będzie na jakieś hasło, czy na grandę
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
A jak się znudzimy centrum Warszawy to zawsze można na Pragie:
Chmielove Party w PDSL -dziś!!
Zapraszamy na:
1. Artezan Pacific
2. Artezan American IPA
3. Pinta Atak Chmielu
4. Alebrowar AmberBoy
5. Widawa Orka -> Kuguar
6. Kocour Sumecek APA"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Niestety na razie porażka - szybkość obsługi fatalna, piwa lane w tempie żółwim, barmani nie wiedzieli co ile kosztuje i tłoczyli się do kasy...
W rezultacie nic nie kupiłem, spróbowałem od VanPurRza Artezana Codera - niezbyt dobre, od Pieci coś z Szałupiw - zwykły kwasiżur
. Jedynie dubel La Trappe Pułasia był dobry.
Szybciutko ewakuowaliśmy się do Gorączki Złota na dwa piwka i do domu.
A to miał być takie fajne popołudnie...
P.S.Do oficjalnego otwarcia jeszcze 10 dni - jest jeszcze czas na poprawę, ale i do poprawy dużo, także różowo być nie musi.Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2013-06-12, 20:50.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
-
Dzisiaj raczej porażka ale ponieważ to preotwarcie to darowane. Dużo dużo do poprawy. Najprostsza rzecz, niezależna od akcyz i sanepidu - ceny nalewakach i choćby podstawowa umiejętność nalewania piwa- innego niż koncernówka ktorą się nalewa w dwie sekundy bez piany.
Trzymam kciuki za poprawę i za tydzień nie daruję kwasiżura (Szałpiw) , 40 minutowego oczekiwania na piwo i chaosu.
Będziemy wracać."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Coder smaczny, a że styl taki sobie to inny temat. Reszta zgoda. Dziś odpuściłem ale jak jeszcze raz sprzedadzą mi za 15 złotych kwaśne piwo to wyleje je barmanowi na łeb. Nawet temu dużemu. Unikać Szałupiw.Niestety na razie porażka - szybkość obsługi fatalna, piwa lane w tempie żółwim, barmani nie wiedzieli co ile kosztuje i tłoczyli się do kasy...
W rezultacie nic nie kupiłem, spróbowałem od VanPurRza Artezana Codera - niezbyt dobre, od Pieci coś z Szałupiw - zwykły kwasiżur
. Jedynie dubel La Trappe Pułasia był dobry.
Szybciutko ewakuowaliśmy się do Gorączki Złota na dwa piwka i do domu.
A to miał być takie fajne popołudnie...
P.S.Do oficjalnego otwarcia jeszcze 10 dni - jest jeszcze czas na poprawę, ale i do poprawy dużo, także różowo być nie musi.Comment
-
Zarzuty co do obsługi uzasadnione. Ja byłem wcześniej, to i doczekać mi się udało, ale trochę to trwało. Wypiłem Codera i smakował mi, chociaż nie przepadam za tym stylem. Nawet miałem ochotę na coś więcej, ale widząc ślimaczo posuwajacą się kolejkę dałem sobie spokój.Niestety na razie porażka - szybkość obsługi fatalna, piwa lane w tempie żółwim, barmani nie wiedzieli co ile kosztuje i tłoczyli się do kasy...
. Jedynie dubel La Trappe Pułasia był dobry.Comment