02.04-10.04 Basiki na Kaszubach

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9828

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik
    Spoko, będzie ok. Tylko póki co, szukam gór z małą ilością, łagodnych zejść Jak znasz fajne miejsca z takimi to proszę o cynk. Musimy dłuższy urlop jakoś zaplanować...
    Będzie OT, ale mam to dzisiaj w nosie, mam urodziny .
    Ja właśnie rzucam się (w sensie - latem) na polskie tatrzańskie hardkory typu OP, Kościelec i inne takie bo czuję (wiem), że kolana już nie te... Zwłaszcza przy schodzeniu, mam już wypracowany technicznie taki "zombie-walk"...
    A w Tatrach jedynym rozwiązaniem jest tak kombinować, żeby zamiast schodzić, zjechać kolejką z Kasprowego .

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Falkenštejn (d. Křinický), Svatá Koza
      darekd
      Browar restauracyjny w Krasnej Lipie w Czeskiej Szwajcarii już od dawna nie używa nazwy "Křinický" i używanie tej nazwy teraz wprowadza bardziej zamieszanie niż pomaga czegoś dowiedzieć się. Browar właśnie obchodzi swoją 10 rocznicę powstania.

Święta Koza to bock -...
      2023-04-18, 22:52
    • heckler
      Vlachovo Březí, Vlachova 353, Panský pivovar Vlachovo Březí
      heckler
      Vlachovo Březí, to miasto w kraju południowo czeskim, położone w podgórzu Šumavy. Szczyci się bogatą historią sięgającą XIII wieku. Początkowo wieś, później podniesiona do statusu miasteczka, a następnie miasta, zachowało historyczne centrum min. zabytkowy, barokowy zamek i kościół...
      2025-08-27, 09:46
    • darekd
      Świdnica, Muflon
      darekd
      Bock, 16,2% ekstr., 6,1 alk.

Aromat - słodowy, chleb razowy, karmel, nuty palone
      Piana - umiarkowanie wysoka, niezbyt trwała, cieniutka koronka na dłużej
      Barwa bardzo mocna herbaciana esencja
      Wysycenie - łagodne, ale trochę musuje
      Smak - wyraźny razowy chleb,...
      2025-10-12, 23:23
    • Ahumba
      2025.10.18-19 - RADOM, Festiwal Piwa Wina i Nalewek
      Ahumba
      Tym razem FPWiN zawita do Radomia. Wystawią się najlepsze browary, winnice, oraz producenci alkoholi craftowych. Na miejscu będzie można spotkać prawdziwych pasjonatów prezentujących swoje wyroby. Będzie można z nimi porozmawiać, degustować ich wyroby oraz je zakupić. Odwiedzający będą...
      Start
      2025-10-18
      Koniec
      2025-10-19
      Adres
      Radom, Radomskie Centrum Sportu
      2025-08-27, 20:50
    • ART
      Bielkówko, ul. Gregorkiewicza 1, Sklep Firmowy Browaru Amber
      ART
      Stosunkowo niedawno otwarty

Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...
      2025-07-06, 13:18
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...