I Ogólnopolski Zjazd FORUM!!! - komentarze

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Krakus
    2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Warka, Browar Browarka
    Krakus
    Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot zostanie odwołany w Warce, w ośrodku "Kemping nad Pilicą", ul. Nowy Zjazd 6, blisko stacji kolejowej Warka Miasto.
    Noclegi tanie i skromne, domki głównie 4-osobowe z piętrowymi łóżkami (190 zł za dobę), bez sanitariatów, kablówki, dżakuzi....
    2025-07-18, 20:19
  • e-prezes
    Węgrzce, Warszawska 170a, Czeskie piwo
    e-prezes
    Sklep przy drodze do Krakowa. Widać go po żółtym balonie z napisem jak w tytule. Trzeba zjechać w boczny zjazd, bo wejście jest od parkingu w bocznej uliczce.
    Przeważnie czynny od 12 do 20, w weekend trochę specyficzniej, niedziela nieczynna.

8 kranów z piwem do petek (14-20...
    2025-07-11, 11:20
  • ART
    20-22 IX 2002 - Chojnów, Ogólnopolski Zjazd FORUM!!!
    ART
    planujemy planujemy planujemy

I Ogólnopolski Zjazd Forumowiczów

miejsce: Chojnów (miejscowość pomiędzy Legnicą a Bolesławcem, ok. 5km od "autostrady" A4)
    czas: 20,21,22 września 2002r.

atrakcje: m.in. giełda i standardowo zajęcia...
    2002-09-02, 16:34
  • abernacka
    17.12.2022, spotkanie po latach sekcji trójmiejskiej
    abernacka
    Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
    2022-12-12, 13:20
  • Prusak
    Chmielna 20, Chmielnik
    Prusak
    Chyba (wciąż?) jedyne miejsce, gdzie można napić się piwa z browaru Polewany Kraft.
    Miejsce spokojne, kuchni nie próbowałem, natomiast ośmielam się założyć wątek tu, a nie w opisach konkretnych piw, bowiem nie robiłem notatek, natomiast pozytwnie zaskoczył mnie ich pils. Można...
    2022-11-08, 23:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...