Niestety, pewne niezależne ode mnie względy uniemożliwią mi jednak spotkanie jutro z Warszawiokami. Wybaczcie, ale będę musiał jednak jak najszybciej znależć się w Chorzowie. Na spotkanie musimy poczekać jeszcze jakiś czas.
No i Adam w drodze do Chorzowa.
Niestety nie ma dla nikogo olsztyńskich koźlaków
W Jurandowym Źródełku pani powiedziała że już Koźlak do sprzedaży wchodzi, ale ona jeszcze nie ma bo nie zna ceny i nie może bez ceny sprzedawać.
Dowiedzieliśmy się tylko że będzie (jest) w nowych, bezzwrotnych butelkach.
Dzień Państwu,
jestem pszczelarzem (www.miodywilenskich.pl do weryfikacji )i na przestrzeni kilku ostatni lat nagromadziło mi się miód który, pozostał mi po miodobraniach lub rozlewach miodu do słoików.
Z racji tego że mam go jakieś 12 hoboków (30L/szt) i wszystkiego...
Browar znajduje się w pięknej kamienicy w samym centrum Wiednia w odległości 100 m od Stadtpark. Jako, ze powstał w 2022 roku aktualnie jest najnowszym browarem otwartym w austriackiej stolicy. Najpierw trafiamy do drzwi na rogu ulic gdzie z wnętrza dochodzi intensywny zapach pieczonego na mięsiwa....
Wieś Raasiku niczym nie różni się od innych wsi w Estonii. Idylliczna atmosfera niedzielnego popołudnia, którą używają sobie liczni miłośnicy dwóch kółek, uskuteczniający przejażdżki przy pięknej pogodzie, która nie jest tam taka oczywista o czym przekonałem się osobiście. ...
Comment