A może jakiś alternatywny lokal na piątek? Niestety za słabo znam lokale Wrocławskie, zeby coś zaproponować, ale liczę na bardziej doświadczonych forumowiczów.
Maciek Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
No widzisz, bardziej doświadczeni knajpiano ci mówią, że alternatywą jest albo zadymiony Rejs, albo drogi Academus, albo piwo Piast w Kulisach. A co, w sobotę nie możesz?
Jako drudzy wróciliśmy już do swoich domków i jesteśmy bardzo zadowoleni z dzisiejszego spotkania i Ania stwierdziła że chyba częsciej bedzie widywać na spotkaniach Dzieki wszystkim za spotkanie i Cyborgowi który sie w końcu pokazał
Ja, Slavoy i Naczelnik jeszcze się leczymy, bo po Instytucie jeszcze zaliczyliśmy jeszcze niezłą trzyosobową imprezkę na ławce, a potem w Przytułku Fajnie, że było nas tak duzo, no i humorki zdecydowanie dopisywały
KONIEC
Dziękuję za udział. Za slavoyowe tańce na parkiecie za wieżę , blisko dwumetrową...za utopenca z niewielkiego słoja i niespodziankę, która zrodziła się w naszych głowach zupełnie niespodziewanie. Ale z nimi już tak jest- z nimi, tymi niespodziankami
Znak jakościnaczelnika nadaję Marusiowym sąsiadom. Nieodwołalnie.
Ostatnia zmiana dokonana przez naczelnik; 2004-11-29, 02:28.
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
Mi bardzo podobał się widok jaki miałem w lusterku wstecznym samochodu: Marusia i Naczelnik na tylnym siedzeniu ze skrzynkami na piwo na głowach
Zdrowie czołgistów
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2004-11-29, 09:17.
Brouwerij Noordt znajduje się w dzielnicy Rotterdam-Noord, nad rzeką Rotte, w budynku dawnej remizy strażackiej. Okolica ma industrialny charakter z historią, a dziś przyciąga nowymi inicjatywami gastronomicznymi i kulturalnymi. Z Reijngoud jest jakiś kilometr, można przejść się deptakiem bez balustrad...
Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Pozlovice to miasteczko położone niedaleko uzdrowiska Luhačovice, tak dosłownie pięć kilometrów od. Mieścinę otacza zalesiony krajobraz zdominowany przez szczyt Pogórza Vizovickiego - Komonec. Szczyt ten jest częstym celem podróży turystów, rowerzystów i przebywających w okolicy kuracjuszy....
Skusiła nas oferta różnych kraftów na kranach. W przeciwieństwie do Frýdek-Místek, Jiřího Trnky 82, Pivovárek Morava który leży w części Mistek, Pivní Zkušebna jest we Frýdku. Przeszliśmy sobie spacerkiem stamtąd. Do dworca jakieś 2km.
Comment