Właśnie, właśnie.
6 czerwonych kapsli przebyło ze mną odległość około 20km. Ciekawe ile energii przez to zostało stracone (mojej i MPK)??? Dobrze, że Naczelnik miał zapasowego Gaba w torbie i mogliśmy się podładować
Poza tym rano czułem się wyjątkowo dobrze. Dzięki niepalącym.
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2005-01-10, 08:41.
W piątek, po dłuuugiej nieobecności na Forum, na spotkaniu powinien pojawić się Yimsha. Dziś namówiłem go na siłownię w piątek po południu, a po niej - leczenie zakwasów Bartkiem.
Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2005-01-11, 19:28.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Marcopolok> sorry Ciebie bardzo i Was, Sekcjo Wrocławska!
niestety Cyborgowi poszły obwody, a procesor okazał się być lekko zardzewiały - nie teleportuję się do Wro mimo najszczerszych chęci
pozdrówcie tam Bartka ode mnie i oby nie przyprawiał Was o ból głowy (niechęć do papierosów może pozostać)
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Brouwerij Noordt znajduje się w dzielnicy Rotterdam-Noord, nad rzeką Rotte, w budynku dawnej remizy strażackiej. Okolica ma industrialny charakter z historią, a dziś przyciąga nowymi inicjatywami gastronomicznymi i kulturalnymi. Z Reijngoud jest jakiś kilometr, można przejść się deptakiem bez balustrad...
Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
Lokal znajduje się w części Rotterdam Noord, blisko Rotterdam Centraal (około 550 m).
Mieliśmy w planie odwiedzić Hoevebrugsche Bierbrouwerij ale tak na dobrą sprawę nie ustaliłem czy ten browarek to kontraktowiec czy też warzy (już, jeszcze, w ogóle?) na własnym sprzęcie,...
Comment