Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
Jeżeli można tam szklanki otrzymać to ja chcę tam iść (niech mnie cholera trafi - dotargam tam skrzynkę ). Takiej szklanki do kolekcji za Chiny Ludowe dostać nie mogę
Jeżeli mowa o piątku, to możemy się spotkać wcześniej i pomogę Ci dotargać tę skrzynkę. A jak by była zbyt cięzka to coś się wymyśli
Marusiu czy Ty rezerwację jakąś poczyniłaś w Armine? Bo pytałam właściciela czy na piątek cosik wziąc można, to stwierdził, że 10 miejsc jest rezerwniętych... Chyba wyglądałam na strasznie zasmuconą bo dostałam szklaneczkę z logiem Bartka przy wyjściu
Nic nie rezerwowałam, niby po co, jak nieustalone miejsce spotkania? Dziś tam zadzwonię i będzie jasność sytuacji, myslę, że się jakoś zmieścimy z tamtymi 10 osobami
W Armine w piątek na 10 osób rezerwację da się wykonać, ale na więcej raczej nie. Jeśli Schlangi zjawi się w 4 osobach, plus Jackson, ja, Joelka, Chris, Marcin... a Mjp wyrażał też zainteresowanie.... Może dać sobie siana i jednak jutro Instytut, a w sobotę Armine.
Ja zapewne lada chwila stracę dostęp do netu więc będę się kontaktował z kimś telefoniecznie w sprawie miejsca spotkania. Lub poproszę o sms jeśli ktoś pozna miejsce
Brouwerij Noordt znajduje się w dzielnicy Rotterdam-Noord, nad rzeką Rotte, w budynku dawnej remizy strażackiej. Okolica ma industrialny charakter z historią, a dziś przyciąga nowymi inicjatywami gastronomicznymi i kulturalnymi. Z Reijngoud jest jakiś kilometr, można przejść się deptakiem bez balustrad...
Reijngoud znajduje się w północnej części Rotterdamu (Rotterdam Noord), w starym obszarze Hofbogen — pod dawną trasą kolejową umiejscowiony we wnękach estakady podobnie jak lokale na Bogusławskiego we Wrocławiu, tyle że tu elewacja jest otynkowana a wnęki są ze sobą połączone wewnętrznie....
Tuż za liniami wytyczającymi granice stolicy Czech, we wiosce Třebotov od połowy 2024 roku swoją działalność rozpoczął kolejny mikrus. Kulivá Hora to mały, rodzinny browar wraz z dużą sala restauracyjna, oraz pokojami gościnnymi na poddaszu. Ceny za pokój nie są zbyt wygórowane, natomiast...
Otwarty w 2017 r. na zachodnich krańcach Ostravy drugi Kurnik przyciągnął nas ze względu swoją ofertę piw lanych no i mielimy niedaleko miejscówkę noclegową na Porubie podczas Lopni Beczku. Knajpka na blokowisku w pawilonie obok dwu innych knajp. Ta była prawie pełna w sobotni wieczór....
BEER BOX znajduje się w dzielnicy Vítkovice, dokładniej na pozostałościach trupa huty i kopalni dalej górujących nad miastem - terenie obecnie zrewitalizowanym i przyciągającym mieszkańców jak i turystów. Zlokalizowany na tyłach budynku Futureum - na przeciwko Národní zemědělské muzeum...
Comment