Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson

Shlangbaum pisał, że pojawi się koło 19. Ja i Fteo przyjdziemy pewnie po 19.

bo nie przybył na spotkanie, które zostało dziś zorganizowane z powodu jego przyjazdu.
 bo nie przybył na spotkanie, które zostało dziś zorganizowane z powodu jego przyjazdu. Chętnie się zawsze spotkam, kiedy mam czas. A w piątek wyraźnie powiedziałem, że w sobotę będzie mi trudno bo mam za dużo znajomych we Wrocławiu i chciałem się też z nimi zobaczyć. Mogłem poświęcić albo piątek albo sobotę. A w sobotę wieczorem byłem już tak złażony, że mi nogi do bagażnika wchodziły i już do Armine nie dolazłbym. Okazja jeszcze będzie.
 Chętnie się zawsze spotkam, kiedy mam czas. A w piątek wyraźnie powiedziałem, że w sobotę będzie mi trudno bo mam za dużo znajomych we Wrocławiu i chciałem się też z nimi zobaczyć. Mogłem poświęcić albo piątek albo sobotę. A w sobotę wieczorem byłem już tak złażony, że mi nogi do bagażnika wchodziły i już do Armine nie dolazłbym. Okazja jeszcze będzie. 

Przyjeżdżam do Ossolineum i trzeba się będzie wieczorami relaksować po mękach nad rękopisami
 Przyjeżdżam do Ossolineum i trzeba się będzie wieczorami relaksować po mękach nad rękopisami  

Jakoś Cię wspomożemy w tej relaksacji
 Jakoś Cię wspomożemy w tej relaksacji

Comment