Ja do egzaminów się nie zjawię (zwłaszcza, że ostatnio z Qbolandem nadgodziny dzień w dzień wyrabiamy...), ale potem to będę świętować koniec roku szkolnego, o ile zdrowie pozwoli
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
A to wielka szkoda, bo na nadgodzinach piwa nie podają.
W piątek już zdążyłem się stęsknić mimo wspólnych nadgodzin a tu taki smutek.
Czekamy i trzymamy kciuki.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel
Czy w najbliższą sobotę znaleźli by się chętni na spotkanko, czy dopiero w Żywcu z niektórymi się widzimy?
No to zależy od ekipy, możemy przenieść piątkowe spotkanie na sobotę - proszę zainteresowanych o wypowiedzi.Ale jak Cyborg znowu wpadniesz jak po ogień na jedną herbatę, to masz wpier....
Podczas tegorocznej edycji rajdu organizowanego przez BWM Veteranen-Club zabytkowym pojazdom towarzyszył będzie Browar Czarnków (z informacji uzyskanych w browarze). W niektórych miastach Polski będzie się można wtedy napić piwa z tegoż browaru. Oto miejsca pokazów:
.........
10.06.2006 (sobota) - Wrocław
Byłby to spory argument za przeniesieniem spotkania z piątku na sobotę, tylko jest jeden mały mankament - nie wiadomo konkretnie GDZIE tego piwa można się napić będzie
10.06.2006 w Pałacyku na Kościuszki (Wrocław) odbędzie się impreza, obejmująca występy różnych grup tanecznych: taniec towarzyski, taniec współczesny, tango, flamenco, bellydance i może jeszcze jakieś
Wstęp 5zł.
Byłam już na podobnym wieczorze organizowanym przez Dom Tańca i osobiście polecam ich imprezy
No i możnaby przy okazji pokibicować Monice Tylko o której godzinie
Byłby to [BWM Oldtimer] spory argument za przeniesieniem spotkania z piątku na sobotę, tylko jest jeden mały mankament - nie wiadomo konkretnie GDZIE tego piwa można się napić będzie
Stawiam na Plac Gołębi na Rynku lub giełdę (Oldtimer Bazar) na Karmelkowej. I Czarnków z plastikowych kubków... mimo wszystko ja bym się na to wybrał bardzo chętnie.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Stawiam na Plac Gołębi na Rynku lub giełdę (Oldtimer Bazar) na Karmelkowej. I Czarnków z plastikowych kubków... mimo wszystko ja bym się na to wybrał bardzo chętnie.
Ja też chętnie, lecz w miarę mozliwości zakosztowałbym piwa z tego nieznanego bliżej browaru Czarnków.
Comment