Ja zaraz wychodzę. Jeden bank tak mi dał w kość, że zamierzam sie dziś upić
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
-
Wędrowałam sobie wczoraj w lekkim stresie do Lamusa, ale na szczęście czekali juz na mnie Wiktoria z Pepkiem, potem dobił Mrożek, następnie Ewwa i Mjp, potem Jagoda i Quboland, następnie przyrowerował Jackson, a na dokładkę przybył Jerzy Zatem przyzwoita ilość, 10 osób Mój plan schlania się do końca mi nie wyszedł, ale już nie miałam siły na czwarty litrowy kufelComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WiktoriaJa się chętnie napiję piwa (piszę tylko w swoim imieniu - nie wiem, jakie plany ma Pep).
Może na Bartka? Tylko że rowerkiem bym przyjechał a tam cięzko z parkingiem.
Wiktoria wyślij mi swój nr kom na PW bo mi się gdzieś zawieruszył przy kopiowaniu na nowy telefonLast edited by JAckson; 2006-07-07, 11:29.MM961
4:-)Comment
-
Dzisiaj o 12:00 Armine było czynne, więc chyba do wieczora nie powinni zamknąćCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerNo to ja się już zaanonsowywuję na piątkowe spotkanie - obojętnie gdzie będzie.
Wczoraj po przejechaniu się tramwajem do Ogrodu Botanicznego i tak musiałam wsiąśc w taksówkęComment
Comment