Impreza u JAcksona całą noc z piątku na niedzielę?
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
Monne> niestety dla mnie to za późno (za daleko mieszkają, a ja muszę być wcześnie w domu i na sobotnie zajęcia terenowe się przygotować).
Breslauer> Znając życie, to już i tak masz grafik ułożony...
Jerzy> Pogratulować kondycji!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyImpreza u JAcksona całą noc z piątku na niedzielę?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelJAckson> ja Ci współczuję i w ogóle, ale wybacz - o 7:00 rano ja nie będę wstawać, coby ujrzeć Twą połamaną raciczkę Ale tak wczesnym popołudniem - kto wie...
Przy okazji informuję, że mogę wypić max 2* piwa, bo inaczej kule robią się dziwnie miękkie i niestabilne
Impreza z piątku na niedzielę raczej odpada - nie dam rady.
Z niedzieli na piątek - w sumie potrzebuję stałej opieki
* - chyba, ze zaistnieją specjalne okolicznościLast edited by JAckson; 2007-02-21, 13:27.MM961
4:-)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPrzy okazji informuję, że mogę wypić max 2* piwa, bo inaczej kule robią się dziwnie miękkie i niestabilne ;
* - chyba, ze zaistnieją specjalne okoliczności.
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneSpoko wpadniemy Cię poniańczyć, niech fteo ma chwilę wolnego . Poza tym przygotuj MARKERYŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
wlejcie mu piwo za gips, ale będzie fajnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja i Slavoy wpadniemy w przyszłym tygodniu też podpisać się na gipsie, zostawcie trochę miejscaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonNapisałem, że od 10, a nie do 10 przecieżCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneNie no, Tacy rozrzutni to my nie jesteśmy, nie przeceniaj nas Art .Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
A' propos Poznania.
Dzieje sie tam cos ciekawego w ten weekend ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowiComment
Comment