a ja przyszedledm na druga zmiane. ale testy tez wypadly pozytywnie, jak rowniez porownanie z rampusakiem
Wrocław, piątek / sobota
Collapse
X
-
A ja będę dziś od 13.00 w Hali Orbita na Targach Turystycznych.
Przyjadę samochodem, zatem jak ktoś ma ochotę na wspólny soczek lub kawę, to zapraszamComment
-
Ja mam i właśnie pijęLast edited by fidoangel; 2011-04-09, 20:00."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Witam i zapraszam wszystkich na parking przy ulicy Zielińskiego. Właśnie otrzymaliśmy zezwolenie na sprzedaż piwa na tejże imprezie, która odbędzie się w sobotę 16 kwietnia. Przewidziane debiuty czekają na Was Chotebor 10% i 12%, Tambor 10% i 12% oraz nasz debiut kulinarny z Dusanem przy grillu w roli głównej. Pozdrawiam i do zobaczeniaComment
-
Witam i zapraszam wszystkich na parking przy ulicy Zielińskiego. Właśnie otrzymaliśmy zezwolenie na sprzedaż piwa na tejże imprezie, która odbędzie się w sobotę 16 kwietnia. Przewidziane debiuty czekają na Was Chotebor 10% i 12%, Tambor 10% i 12% oraz nasz debiut kulinarny z Dusanem przy grillu w roli głównej. Pozdrawiam i do zobaczeniaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Comment
-
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
O kurtynka, mam nadzieję, że pogoda się poprawi, a nawet jeśli nie to nie odpuszczę sobie tej okazjiComment
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
No tę okazję akurat ewentualnie mogłabym odpuścić, ale jak się nie uda, to jakoś dam radęLast edited by Marusia; 2011-04-14, 12:27.Comment
Comment