W związku, że w Gdyni pojawił się lany Rycerz z Gościszewa, proponuje małe spotkanie w Gdyni na ul. Morskiej 148. Termin: 9.X (sobota) o godzinie 18,00. Co wy na to szanowni koledzy i koleżanki??
Gdynia: Spotkanie przy lanym Rycerzu!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Dokładnie przy estakadzie, ale tam niema żadnej mordowni tylko lokal na wysokim poziomie!
Comment
-
Odp: Gdynia: Spotkanie przy lanym Rycerzu!
Ty już wiesz co ja na toabernacka napisał(a)
W związku, że w Gdyni pojawił się lany Rycerz z Gościszewa, proponuje małe spotkanie w Gdyni na ul. Morskiej 148. Termin: 9.X (sobota) o godzinie 18,00. Co wy na to szanowni koledzy i koleżanki??
Szkoła
Comment
-
Ależ Rolku ja także mam szkołę w sobotę i to w Elblągu! Może być 19,00!
Comment
-
A gdzie lokalny patriotyzm?abernacka napisał(a)
Ależ Rolku ja także mam szkołę w sobotę i to w Elblągu! Może być 19,00!

A na serio: nie dam rady, do 18.30 jestem na uniwerku, jak wyjdę to będą ze mnie zwłoki. A w niedzielę znowu, na ósmą.
Bawcie się dobrze
. Wypijcie za mnie jedno.
Comment
-
O takie rzeczy ty się nie martw! Wypijemy na pewno za ciebie nie jedno piwko wznosząc toasty "NA ZDROWIE"Rolek napisał(a)
(...)
Bawcie się dobrze
. Wypijcie za mnie jedno.
!!!
Comment
-
Dobra, dobra - to moje rodzinne strony, wiem co mówięabernacka napisał(a)
Dokładnie przy estakadzie, ale tam niema żadnej mordowni tylko lokal na wysokim poziomie!
Nawet pracuje tam moja sąsiadka. Ale dobrze wiedzieć, że jak przyjadę do domu, będę miał Rycerza w odległości 5 minutowego spacerku
Comment
-
W związku z tym, że lokal nie jest zbyt wielki proponuję po kilku piwkach przenieść się do nas do domku (piechotą 15 minut). A tam w miłej atmosferze kontynuować nasze spotkanko. Co wy na to??Comment
-
A jakie lane proponujesz?abernacka napisał(a)
W związku z tym, że lokal nie jest zbyt wielki proponuję po kilku piwkach przenieść się do nas do domku (piechotą 15 minut). A tam w miłej atmosferze kontynuować nasze spotkanko. Co wy na to??
Comment
-
Lany Rycerzyk był wyśmienity. Byliśmy w dwóch lokalach gdzie serwowali lane Gościszewo Specjal oraz Mocne !!!!(okazało się, że do jednego z tych lokali mam 5 minut drogi piechotą). Frekwencja także dopisała. Zjawili się:
-Alicja
-Piotrrat
-Adrianna
-Piokl13
-Makaron oraz jego dwóch funfli
-Ania
oraz abernacka
Ps. Już za tydzień następne spotkanie a główną atrakcję (mam taką nadzieję) będzie coś nowego z....(Simon wpadnij na chwilkę).Comment
-
Podczas pobytu "pod Świerkiem" ktoś z was zapomniał pół paczki papierosków w czerwonym kartoniku. Fajki do odbioru w przyszłą sobotę w Atucie.Comment