A to w kwestii upomnienia Cyborga, że nie dotarł na koncert Radosława Stolara i jako zapowiedź zdjęć z tegoż które pojawią się w odpowiednim temacie po długim łykendzie - mała "stykówka" jako zajawka następnego fotostory
Attached Files
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
ponieważ pojawiły się pewne pozaforumowe pomówienia... zdjęcia euforyczno-errorowe zostały wykonane na POCZĄTKU imprezy, a te grymasy na mej physis, zwane potocznie błogim uśmiechem, zostały wywołane doborowym towarzystwem, w jakim się znajdowałam, jako że z piwem dopiero się rozkręcałam - p. ilustracje
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
euforia była spowodowana towarzystwem Forumowiczów
wszyscy pili lanego Juranda na początku (te literki J przy pseudo na mojej liście = Jurand lany 0,5l...)
natomiast butelki na zdjęciu przemycił Grzeber dla Małejżonki I Irona i gdyby nie zdjęcie, nawet nie moglabym dotknąć
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
żą: to ucałujcie/zróbcie misia z wszystkimi forumowiczami w moim imieniu
dziękuję, ale chcę się dzisiaj przejść po księgarniach, poza tym mam odpowiedzialne zadanie opiekowania się mieszkaniem Ironków
i swoje piwo zlotowe dostałam
bawcie się dobrze!
ktoś musi dotrzymać Hermanowi towarzystwa! mam pierwszy weekend dla siebie (co prawda siedzę teraz w pracy) i jutro postaram się wysprzątać im ładnie mieszkanko, a okazji do wspólnego picia mam nadzieję, będzie jeszcze sporo
ja pośpiewam Hermanowi z Pytą Murzyna w jednej ręce i pilotem w drugiej
zlot Janowski ma opóźnienie w stosunku do Mięczaków - u nich są już pierwsze zdjęcia...
Na zlocie twardzieli nie ma miejsca na jakiś miętkie siedzenie w internecie.
Refren już rozpracowany, teraz tylko zwrotka i w drodze do Janowa ułoży się tekst okolicznościowy, w którym niewątpliwie znajdą się kąśliwe uwagi nt. konkurencyjnej imprezy.
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
Mini browar Rychtik śmiało można zaliczyć do kategorii mikrusów. Browarek znajduje się w ogrodzie domu rodzinnego w nowo wybudowanym budynku.
Od 1 czerwca 2024 r. działa już legalnie i warzy się przy użyciu własnej technologii. Michal Švrček, to właściciel, piwowar, oraz były elektryk,...
Comment