Bardzo chętnie się spotkam ale dlaczego właśnie w CK? W piątek po południu nie da się tam zamienić słowa, a z miejscem też nie wesoło, a poza tym nie posiadam wyjściowego dresu
Ja sugeruję tradycyjny Kazimierz - DN albo Nove Namesti, no chyba, że ktoś jakąś ciekawą żulernię z namysłowem albo relakspolem wymyśli.
no chyba, że ktoś jakąś ciekawą żulernię(...)wymyśli.
Proponuje w takim razie Hotel Copernicus na Kanoniczej. Leja tam w restauracji Braxa podobno. Albo restauracje na przeciwko: Smak Ukraiński. Tam napijesz się Hetmana lub Obołona z beczki.
eee, nie o to mi chodziło. masówki mam już dość po giełdzie. mam ochotę na relakspola w piwiarni lub gdzieś na mieście (gdyby później) ew. Strzelca w "Brunatnym..."
piątek jest wporządku, pora również... czasu do namysłu niewiele, więc decydujcie!
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Ja chętnie się przjedę razem z Nitką na Relakspola do piwiarni. Na 17.00 w piątek mogę się troszkę spóźnić, bo mam egzamin, ale na pewno przed 18.00 dotrę.
Czekam na ostateczną decyzję.
mnie coś wypadło i też raczej będę później dostępny, tj. koło 18. niemniej, jak lubię Bahtola i Nitkę wolałbym się w większym gronie spotkać. kto poza w/w osobami zamierza się pojawić, bo może byłby sens przełożyć na inny tydzień?
Ja chętnie się przjedę razem z Nitką na Relakspola do piwiarni. Na 17.00 w piątek mogę się troszkę spóźnić, bo mam egzamin, ale na pewno przed 18.00 dotrę.
Mi pasuje Czyli wstępnie o 18:00 na Kalwarysjskiej??
Ale juz sam nie rozumiem e-prezes może przyjść czy nie??
Ostatnia zmiana dokonana przez Shlangbaum; 2005-06-22, 12:14.
Kto ma ochotę jutro (sobota 2 lipca) spotkac się wieczorkiem przy piwku, ręka do góry
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Co prawda nie jest to piwo pierwszej potrzeby wśród browarbizowiczów, ale oryginał z Czech? Dużo piwa, dużo czeskich piwnych przekąsek i dużo innych atrakcji
Hej,
jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
Comment