Ja to czekam na taką chwilę kiedy forumowe kobiety dorównają nam prawdziwym forumowym bestiom i zatańczą z nami tak samo "ubrane" jak MY - forumowi MĘŻCZYŹNI
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
zythum napisał(a) Ja to czekam na taką chwilę kiedy forumowe kobiety dorównają nam prawdziwym forumowym bestiom i zatańczą z nami tak samo "ubrane" jak MY - forumowi MĘŻCZYŹNI
kurde, a na Sylwestrze, który zaszczyciłam - szczytem rozebrania było wyskoczenie Cyborga na parkiet i odstawienie 2godz. wygibasów (tak to jest, jak to usłyszy fajny utwór zamierzając zasnąć), ale żadnych nagich facetów nie było, ani ćwierć nagich, ani Forumowiczów
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Hehehe i tak najlepsza zabawa była przy MOICH płytach , że nie wspomnę o szale jaki zapanował przy Młynarskim i Kabarecie Starszych Panów
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Cześć,
kupuję garnek nierdzewkę i planuję założyć kranik. Niestety sam nie potrafię zrobić otworu w garnku pod kranik. Możecie polecić miejsce w Warszawie gdzie można to dobrze zrobić za odpłatą?
Kranik będę przekładał z kociołka lidl a kupuję coś takiego: https://www.olx.pl/o...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Po wypiciu piw z jedynego, czeskiego minibrowaru rozlewającego piwa do puszek mam dylemat co z nimi zrobić . Do kosza, czy może ktoś ze zbieraczy reflektuje na takowe ,skarby,?
Praktycznie wszystkie wzory posiadam podwójnie....
Comment