Czy ten temin - pożegnania Cyborga - to jest jakiś termin przechodni?
Z tego co się zorientowałem, to taki swoisty nieregularnik o dość chaotycznej częstości występowania. W uproszczeniu można chyba przyjać, ze to każde większe spotkanie sekcji warszawskiej, w którym bierze udział Cyborg
Ja ew. 6-go mogę być, pod warunkiem, że nie dostanę urlopu w czwartek - choć nie ukrywam, że wolałbym go dostać. Jeżeli mej woli stanie się zadość, będę nie pił piwa w pociągu (jako, żem już pouczony o zakazie... )
dla niezorientowanych: Cyborg za każdym (= drugim) razem, kiedy ma zamiar opuścić stolycę zwołuje sabat = urządza pożegnanie...
do tego fajnie by było, gdyby trochę osób się spotkało (nieważny pretekst), więc Cyborg może się w miarę dostosować datowo do żegnających
pożegnanie i tak ma wymiar jedynie formalny, albowiem i tak się przecież wszyscy jeszcze nie raz spotkamy
no więc 6 lipca możemy zrobić wstępne pożegnanie
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Ok, skoro jest "trendi" to przyniosę wszytkie jakie mam.
Jak spotakanko nie będzie zbyt późno i w niezadymionym miejscu to i może Dorotkę uda mi sie namówić.
Z okazji 10 urodzin przygotowano coś absolutnie wyjątkowego – 10 premierowych piw, stworzonych we współpracy z zaprzyjaźnionymi browarami z całej Polski!
Dodatkowo Czeka:
unikalna selekcja piw warzonych specjalnie na tę okazję
konkursy i nagrody dla naszych gości
dobra muzyka...
Po udanym (mam nadzieję dla wielu) II Spotkaniu Kapslarzy i pojawiających się co chwilę pytaniach czy spotkanie odbędzie się również w tym roku śpieszę z odpowiedzią.
Tak, odbędzie się
Zatem oficjalnie Zielone Kartki zapraszają na III Spotkanie Kapslarzy!...
Comment