Warszawa, 2-3 września, minizlot sekcji warszawskiej ;)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Małażonka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 4602

Poczekaj, poczekaj - ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa....

Comment

• emes
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.08
      • 4275

Okazuje się, że nie byliśmy jedyni, co jakiś czas, ale bardziej w czasie przerwy przełączając na Sopot, żeby usłyszeć i zobaczyć jak śpiewa Mandaryna Znalazłem taki fajny opis w komentarzach do występu Mandaryny :

"Zasiędłem przed teleodbiornikiem i jąłem przełączać z Polska - Austra i nazad,
      ale na aż dwa horrory jednocześnie nie byłem gotowy.

Oka nie zmrużyłem do czwartej - polska obrona bardzo słabo pokryła Mandarynę."

Comment

Related Topics

Collapse

• Krakus
        2025.09.12-14 - XXIV Zlot Browar.biz Warka, Browar Browarka
        Krakus
        Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot zostanie odwołany w Warce, w ośrodku "Kemping nad Pilicą", ul. Nowy Zjazd 6, blisko stacji kolejowej Warka Miasto.
        Noclegi tanie i skromne, domki głównie 4-osobowe z piętrowymi łóżkami (190 zł za dobę), bez sanitariatów, kablówki, dżakuzi....
        2025-07-18, 20:19
      • ART
        Gliwice, Dworcowa 30, Czeska - pivo i knedliki
        ART
        Będąc w sobotę w Gliwicach, lokal ten przyciągnął dość wczesnymi godzinami otwarcia:
        sob- niedz - od 12:30, pn-czw - od 15:00, pt. od 13:00.

z zewnątrz nie zachęcał do wejścia

Jest tu Bernard z wajchy w 3 odsłonach.

Byliśmy w porze obiadowej...
        2024-03-02, 03:21
      • pebejot
        Finlandia, Turku, Eerikinkatu 18, Brewery Restaurant Koulu
        pebejot
        Browar restauracyjny w centrum Turku, przy jednej z głównych arterii, mieszczący się w zabytkowej kamienicy.
        Tak się złożyło, że w sobotę 21 czerwca restauracja była zamknięta (święto narodowe), ale działał na zapleczu ogródek z osobnym barem i Food Truckiem w jednym.
        Po...
        2025-07-06, 08:28
      • heckler
        Brno-Veveří, Hrnčířská 813/23, Minipivovar Fénix
        heckler
        W sumie można napisać że jest to najnowszy browar w Brnie, ale jak większość piwoszy wie jest to stary browar Magistr, który swoją działalność zakończył w 2018 roku.
        Obecnie browar ma nowych właścicieli i chyba najlepszego sladka w Brnie. Nowe otwarcie miało miejsce...
        2025-06-25, 08:41
      • bastion
        Słowacja, Zabokreky Nad Nitrou 700, Farma U Durkovych.
        bastion
        Pomysł na kompleks z pensjonatem i browarem, gdzie samym się jest producentem lokalnej żywności, nie jest nowy. Na takowy też wpadła rodzina Durkovych, w niewielkiej miejscowości o ciekawej nazwie- Żabokreky nad Nitrou. Ta nie ma nic specjalnego do zaoferowania, za to przez jej centrum przebiega...
        2023-05-24, 20:51
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...