W piątek 9 grudnia 2005 roku, Będziemy z Artem gościć u jednego z forumowiczów w Częstochowie. W związku z tym chcielibyśmy się spotkać z sekcją częstochowską na jakieś 1-2 piwka w okolicy godziny 18 w Bavarianhaus.
09 XII 2005 Administracja w Częstochowie
Collapse
X
-
09 XII 2005 Administracja w Częstochowie
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DTagi: brak -
Zapomniałas dodać, że obecność obowiązkowa
Mnie raczej nie będzie
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku! -
jeżeli ktoś z Częstochowian miał ochotę zakupić coś niecoś w naszym sklepiku browarbizowym a odstraszały go np. ceny przesyłki - mogę wziąć ze sobą do cz-wy zamówione produkty - w razie potrzeby proszę o kontakt na PW.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ha! no i udało nam się spotkać ze Zbysią
Dzięki za przybycie i wspólne dwa piwka
podsłuchana rozmowa gościa z szefem (pełniącym w tym momencie rolę barmana najwidoczniej):
G: - Czy jest tu takie piwo, hm, cos w stylu Tyskiego?
S: - Nie
G: - ...a Żywca?
S: - N I E
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Było super. Dzięki Zbysi za spotkanie. Piwo przepyszne. Lokal ekstra. Potem udaliśmy się z Artem na metę do Arzego. Polecam wszystkim - piwo leje się cały czas, gościom oddają własne łóżko, a Arzy pichci wieczorem kolacjoobiad, rano śniadanko. Żyć nie umierać. Chyba częściej będziemy przyjeżdżać
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
Tyle, że tym razem Arzy "podzieli się" Wami ze mnąPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykByło super. Dzięki Zbysi za spotkanie. Piwo przepyszne. Lokal ekstra. Potem udaliśmy się z Artem na metę do Arzego. Polecam wszystkim - piwo leje się cały czas, gościom oddają własne łóżko, a Arzy pichci wieczorem kolacjoobiad, rano śniadanko. Żyć nie umierać. Chyba częściej będziemy przyjeżdżać
. Już mi obiecał
. Ja też robię różne rzeczy do jedzenia, łóżko jedno zawsze stoi wolne, z piwem własnym trochę problemu, bo ze mnie taki niewydarzony piwowar, ale przewiduję za to inne atrakcje
. Zapraszamy.
Comment
-
Trzeba będzie chyba konkurs ogłosić
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Wiemy, wiemy, donosiciele nam już donieśli i trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie tejże sprawy
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Kurka, to może się podzielimy tą częstochowską gościnnością i zawitamy tam razem
W końcu muszę się wybrać.
Arzy - WŁASNE ŁÓŻKO??? Przesadzasz z tym podlizywaniem się Administracji
Comment
-
To może się jakoś zmówimy i zrobimy im zmasowany atak
?
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
To może Sylwester w Częstochowie?
A tak serio - to chętnie w zmasowanym ataku pouczestniczę. Trzeba tylko wymyślić jakiś dogodny termin między giełdami
Comment
-
No proszę, ale o łóżku Arzego zapomnijcie. Już się tak jakoś z Artem przyzwyczailiśmy
Ale dajcie jakiś konkretny termin, wszak od nas to niedaleko, a jakoś tak zaniedbywaliśmy ten kierunek przez to, że do Wrocka bliżej.
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
-
Tja, zabrzmiało to tak, jakbyście we Wrocku co tydzień bywaliPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyka jakoś tak zaniedbywaliśmy ten kierunek przez to, że do Wrocka bliżej.
Terminy to może po Nowym Roku zacznijmy ustalać
Comment