Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Wazeliniarz
No to jeszcze trochę posmaruję:
Dziękuję bardzo Maggykowi i ARTowi za gościnę, fajną imprezę i ogrom różnorodnego piwa do wypicia, a także za umożliwienie przejęcia kontroli administracyjnej nad browarem i rozdania kiści bananów najbardziej nielubianym jego użytkownikom.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Piwo Roku: jestem za ale po rewolucyjnych zmianach!
Tj wybieramy np 20 z 40 piw,
Żeby było jaśniej: mamy 40 wstępnie wybranych piw, z czego kazdy wybiera dla siebie 20 lub /łatwiejsze do konfekcjonowania/ układamy np. 5 pakietów do wyboru-zawierających konkretne, rózniace...
Pomimo zupełnie wariackiego roku, drobnymi kroczkami staram się przywrócić pewne działania BrowarBizu na właściwe tory - jednym z tych działań są przygotowania do BrowarBizowego Plebiscytu na Piwo Roku 2009.
Plan jest ambitny lecz wykonalny. Przez grudzień mam wielkie parcie...
W Strakonicach bywałem wielokrotnie, w browarze (a raczej na jego dziedzińcu) również, jednak nigdy nie było okazji zwiedzić go wewnątrz. Zawsze było albo za późno, albo zwiedzanie w momencie uczestnictwa naszej ekipy w piwnej imprezie akurat nie było w jej programie.
Świetna okazja...
W związku z zakończeniem plebiscytu na Piwo Roku 2004 Koźlak przekazał mi treść podziękowań:
" Dziękuję Wszystkim Forumowiczom, którzy na mnie głosowali i dzięki którym mogę dzisiaj cieszyć się ( po raz drugi ! ) z tego doniosłego i Ważnego Sukcesu ! Podziękowania...
Comment