Prosiłbym o szybkie dopisanie się do listy. Jest pewna opcja w samym centrum na wieczór 21 X ale ograniczona do 7 osób. Więc jak będzie więcej to muszę szukać dalej.
Na razie wpisali się:
1. Publius
2. Shlangbaum
3. Cez
4. Antałek
5. Titus (nie wyraził akcesu ale go automatycznie z wiadomych względów wpisuję )
6. e-prezes
7. ?
Ja też. O ile oczywiście coś mnie nie dopadnie. Poprzedni tydzień chorowałem, a teraz od Poniedziałku jak mnie zapalenie dziąsła chwyciło to czasami zapominam jak się nazywam .
Jak wyzdrowieję to sam postaram się pewne opcje sprawdzić.
Ta agencja z wersją sypialną nie byłaby takim złym pomysłem
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
No to wskakujesz na moje miejsce MarcinKa, bo mnie nie będzie na pewno
Rozchorowałem się dość poważnie i nie mogę pić WOGÓLE alkoholu przez najbliższe 6 tygodni dopóki biorę leki. Pomogę jednak wszystko zorganizować a piwo sobie zabutelkuję z beczki w dzień kiedy ją wam zawiozę z nalewakiem tak samo jak Berdo chciał dla siebie.
a co z Bahtolem ? był chyba ważnym "elementem" festu ?
ja na PW nie otrzymałem żadnych zgłoszeń, więc lista jest 8 osobowa jak na razie (o ile Titusowi pasuje ten termin).
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-10-04, 23:15.
Skoro już doszliśmy do konsensusu w paru kwestiach nie wyobrażam sobie, że mogłoby co poniektórych zabraknąć. Nie ważne, czy na 99 czy 50 % ale proszę o deklarację udziału... tudzież chęci udziału. My z giełdy wrócimy zmęczeni więc świeża krew by się sprzydała...
Ja bardzo chętnie ale ostatnio jestem bardzo, ale to bardzo ograniczony czasowo, więc jeśli coś badrzo, ale to bardzo się wyklaruje co do terminu itp. to proszę E-Prezesa o info na GG.
Ja bardzo chętnie ale ostatnio jestem bardzo, ale to bardzo ograniczony czasowo, więc jeśli coś badrzo, ale to bardzo się wyklaruje co do terminu itp. to proszę E-Prezesa o info na GG.
A będziesz sam czy z Nitką ?
Pytanie ze względu na chęć poznania potencjalnej liczby osób.
Jeśli tylko nic nie stanie mi na przeszkodzie (małe dziecko potrafi niemiłosiernie czasem skomplikować żywot) to także postaram się zameldować na krakowskim spotkaniu
Jeśli tylko nic nie stanie mi na przeszkodzie (małe dziecko potrafi niemiłosiernie czasem skomplikować żywot) to także postaram się zameldować na krakowskim spotkaniu
Miejscowość Klobouky u Brna, a tam kolejny nowy browarek. W sumie za wiele nie ma tu co pisać, bo wizyta krótka, browar zobaczony, piwa zakupione i wypite Kolejka chętnych spora, a że browar i sklep sprzedaży materiałów budowlanych znajdują się koło siebie , to jedni...
W niektórych czeskich wioskach już od jakiegoś czasu potrafią działać dwa browary, a tu w tak dużym mieście jakim jest Mlada Boleslav do zeszłego roku była browarniana pustynia, dziwne to, ale prawdziwe. Taki stan trwał do roku 2017 kiedy to obecny już właściciel browaru pan Luděk Novotný...
Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...
Comment