Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
LajboCKi na Giełdzie w Tychach 2006
Collapse
X
-
Będę złośliwa..Osz, w mordeczkę jak bardzo....Może e-prezes na intelekt leci?Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.Comment
-
ktoś musi być lajBOCKIEM ofiarnym, no nie?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
A co to i gdzie to i dlaczego ?
Sądze, że jeszcze w okresie Giełdy będzie czynne ?!Comment
-
Piękny skład nam się zapowiada
Ja, Agnieszka, Publius, Titus, e-prezes, cielak, MarcinKa, bahtol i Nitka - na raz nas chyba jeszcze nigdy tyle nie byłoComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPiękny skład nam się zapowiada
Ja, Agnieszka, Publius, Titus, e-prezes, cielak, MarcinKa, bahtol i Nitka - na raz nas chyba jeszcze nigdy tyle nie było
Chyba zajmiemy wszystkie stoliki!!!
I zmienią nazwę na Tyska Giełda LajboCKowa!!Last edited by cielak; 2006-10-20, 21:27.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakChyba zajmiemy wszystkie stoliki!!!
I zmienią nazwę na Tyska Giełda LajboCKowa!!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
A mnie najbardziej podobało się włóczenie się po Katowicach w celu dotarcia do Spiża, który okazał się nieczynny o 14:00Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA mnie najbardziej podobało się włóczenie się po Katowicach w celu dotarcia do Spiża, który okazał się nieczynny o 14:00
P.S.
Trochę my zwiedzili, a okazało się że Spiż jest całkiem nie daleko od Bierhale.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelStolików wszystkich nie zajęliście, innoregionowcy stawili lekki opór , ale co narozrabialiście po giełdzie z telewizorami, golonkami i innymi takimi, to WaszeComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Titus_FoxHe, he Telewizor i goloneczka to przemiłe wspomnienia, którymi będę żył do następnej giełdyCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA mnie najbardziej podobało się włóczenie się po Katowicach w celu dotarcia do Spiża, który okazał się nieczynny o 14:00
Cóż jeszcze dodać i czym ubarwić aby przyjezdni nie błądzili ?Comment
-
Ja z Cielakiem jechaliśmy na czuja, przy pomocy pewnych sugestii Pepka i Wiktorii i do Bierhalle trafiliśmy. Ze Spiżem też nie byłoby problemu, bo nam mapa nie byłą potrzebna.
a już wracając do tytułu... to postaramy się, by na następnej giełdzie reprezentacja LajboCKów byłą jeszcze silniejsza (poza kolekcjonerami: Masumi, Decio i pIvo, Bullet, którzy w tym roku nie dotarli).Comment
Comment