"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Moze inną razą Tak tylko myślę któredy jest lepsza trasa.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Najlepsza trasa wiedzie przez Olesnicę, Antonin i Ostrów Wielkopolski. Jeszcze nigdy nie jechałem przez Syców. Trasa na Milicz - Krotoszyn jest dłuzsza i jest zdecydowanie większy ruch na gorszej drodze.
Ja już dotarłam. Wyjazd naprawdę udany! Dziękuję Całej Czwórce za Wyśmienitą atmosferę przez tę prawie dobę i Vockowi, że do nas dołączył. Zostalam bardzo mile zaskoczona Twoją Gościnnością, dziękuję ślicznie za niespodziankę .
P.S.
Nie każda pizza jest zjadliwa w "Pizza prosto z pieca opalanego drewnem" .
Tej jednej pizzy możnaby w stanie rozwodnionym używać do trawienia płytek
Czyli rada - nie zamawiajcie w Kaliszu ostrej pizzy!
Wyjazd bardzo udany, piwo świetne, towarzycho jeszcze bardziej, a gościnność Voćka wprost zawstydzająca
Dzięki wsiem i wobec za pyszną zabawę. Jedynym minusem było pójście dziś na żarcie do Sphinxa. No gorszego syfu dawno nie jadłem
Dziękuję za wizytę w moim mieście. Mam nadzieję, że piwo smakowało i będzie chcieli jeszcze kiedyć do nas przyjechać.
Twoja gościnność nas tak urzekła, że pewnie jeszcze nie jeden raz A i piwa smakowite, a browar z klimatem. Już myśleliśmy coby się wybrać wiosną lub latem, aby sobie jeszcze Kalisz pozwiedzać.
Tylko noclegownię znajdziemy inną, bo niestety ta nie należała do najlepszych. niby miło, a jak chcieliśmy wyjeżdżać to się okazało, że Państwa Dyonizych nie ma. Nie ma więc kto oddać dokumentów pozostawionych na recepcji. Po telefonie do nich, zaraz miał się ktoś pojawić. Zaraz niestety to pojęcie względne - szczególnie, jak ktoś jest głodny. Na szczęście udało nam się odzyskać nasze papiery.
Tej jednej pizzy możnaby w stanie rozwodnionym używać do trawienia płytek
Osoba, która zjadłaby tę pizzę w całości prawdopodobnie wylądowałaby w szpitalu - diagnoza - całkowite wypalenie wnętrzności Kucharz walnął cały słoik superostrej pasty, takiej, której się używa w ilości "na końcu noża"...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy
Dzięki wsiem i wobec za pyszną zabawę. Jedynym minusem było pójście dziś na żarcie do Sphinxa. No gorszego syfu dawno nie jadłem
Po tym super żarciu po drodze mnie strasznie pogoniło
Dzięki wszystkim za super spotkanko a piwowarowi Johannesowi za możliwość poużywania języka angielskiego, za zwiedzanie i za bardzo smaczne piwo. Tylko jeden kaliszanin do nas dotarł, ale za to jaki fajny
(Vooooociek naaaaajleeeepszym naaaaszym przyyyyjacielem jeeeeest )
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot odwołany zostanie w Kujankach, w browarze Poziomka.
Termin bez zmian, jak i wszystko inne, poza tym, co się zmieni.
Wstępnie Krecik zarezerwował ok. 30 miejsc noclegowych. Także tentego...
Na wstępnie zaznaczę, iż nie jestem miłośnikiem bezalkoholowych piw, ale czasami zdarza mi się takowe wypić. Polskie piwa tego gatunku kojarzą mi się głównie ze słodkim, ryżowym posmakiem. Tutaj mamy zupełnie coś innego. Piwo ma fajną goryczkę i marginalną słodycz gdzieś w tle. Do...
Na wstępnie warto zaznaczyć, że to co my zazwyczaj uważamy za Manilę, to zbiór wielu (mniej lub bardziej ze sobą połączonych) organizmów miejskich, określanych wspólnie jako Metro Manila. Browar Pivo Praha akurat znajduje się w mieście Makati, zaraz przy miejskim ratuszu w niedużym ale...
Chciałam się zorientować tak Bardzo Wstępnie czy z Szanownego Grona Browar Bizowców znalazłyby się osoby chętne na przejście Orlej w Tatrach w okresie wakacyjnym (wrzesień również). Plan obejmuje 5 dni, 2 noce w Murowańcu i 2 kolejne w Dolinie 5 Stawów Polskich. Ogólnie męczący to ma...
Comment