Ponownie jestem w trojmiescie, jesli komus by sie chcialo wyrwac na szybkie piwko w najblizszym czasie to serdecznie zapraszam.
Makaron w Trojmiescie 08.06-20.06
Collapse
X
-
Widzę, że nikt nie odpowiada od dłuższego czasu.
Myślę, że mógłbym się jutro (sobota 16 czerwca) spotkać na jakimś piwku.
Pozostaje miejsce do dogadania. Może "U Stańczyka"? -
Przed chwilą dowiedziałem się od kolegi Abernacka, że Makaron jedzie jutro na wesele, więc go nie będzie.
Jednak nie było już dawno spotkania na miejscu. Więc mimo tego może się spotkamy na piwku?Comment
Related Topics
Collapse
-
W tych dniach bede w trojmiescie i z mila checia spotkalbym sie z kims z sekcji Trojmiejskiej. Niestety najblizszy wekend odpada (czyli 28-30) ze wzgledu na wesele na ktore jade do Polchowa, ale caly kolejny tydzien mnie pasuje jaknajbardziej. Czy jest ktos chetny?-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Za jakis czas zawitam w trojmiescie. Moze jakies spotkanko? Dobrze byloby posluchac newsow z okolic Gdyni.
-
-
-
Na kilka dni przylecialem do Gdyni. Moze jakies spotkanie? Wiekszosc dni mi pasuje oprocz najblizszej Soboty.-
-
-
Znowu odwiedze stare smiecie, moze jeszcze raz wyskoczymy do browaru w Gdansku? Moze jakas rozgrzewka po drodze...tylko, ze gdzie?-
-
-
Witam. Ostatni raz w tym roku odwiedzam Polske. Mam nadzieje, ze bedzie okazja spotkac sie z Sekcja Trojmieska.-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment