Makaron w Trojmiescie 26.08-04.09
Collapse
X
-
Bedzie również piotrrat i ja, co całkiem łatwo wyczytać z kontekstuW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
Pojawi się również Bierma_stara i młode biermanki"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Comment
Related Topics
Collapse
-
Mamy jako tako wolny piątek wieczór do aranżacji w Kielcach. Ktoś chętny na spotkanko?
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
2025-10-01, 23:29 -
-
Kalmar to miasto portowe (40 tys. mieszkańców) nad Cieśniną Kalmarską, znane z historii z Unii Kalmarskiej z 1397 r., wiążącej Szwecję, Danię i Norwegię unią personalną. W jej następstwie, na zamku w Kalmarze, koronowano władcę tych trzech królestw skandynawskich - Eryka Pomorskiego...
-
Channel: Szwecja
2025-09-28, 21:34 -
-
Browar restauracyjny w Treviso, zlokalizowany niestety w znacznej odległości od centrum miasta.
Odległość ok. 3 km pokonaliśmy pieszo, ale można dojechać autobusem komunikacji miejskiej za 4 euro.
Po przybyciu na miejscu poczułem się jakbym był gdzieś w Stanach Zjednoczonych....-
Channel: Włochy
-
-
Skusiła nas oferta różnych kraftów na kranach. W przeciwieństwie do Frýdek-Místek, Jiřího Trnky 82, Pivovárek Morava który leży w części Mistek, Pivní Zkušebna jest we Frýdku. Przeszliśmy sobie spacerkiem stamtąd. Do dworca jakieś 2km.
Okolica trochę straszy, bar jest zlokalizowany...-
Channel: Czechy
-
-
Jak podał Heckler w wątku (https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...-pivovar-nomad), browar od marca 2023 roku funkcjonuje pod nazwą Pivovar Sever, a jego właścicielem jest Jiri Moravec. Wcześniej w tej lokalizacji mieścił...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment