Nalot sekcji trójmiejskiej na stolicę

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • franekf
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.06
    • 944

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
    A nie przyszło Wam do głowy, że to po prostu osoby uwiecznione coś niewyraźnie wyglądały?
    Eee tam, Ty jako jeden z ostatnich przybyłeś, a już na fotkach z Windygo wyglądasz nieostro, więc to chyba nie to
    Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
    http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
    Piwny Janusz bez Teku

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Jakbyś cały dzień o śniadaniu jeno chodził, też zacząłbyś się pod wieczór rozmazywać.

Comment

Related Topics

Collapse

• abernacka
        17.12.2022, spotkanie po latach sekcji trójmiejskiej
        abernacka
        Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
        2022-12-12, 13:20
      • ART
        Opole, Rynek 7, RIS
        ART
        Na miejscu po Bombilli powstał niedawno RIS, Na jednym z kranów rotujący kraft na drugim Pilsner Urquell. Na otwarciu był bardzo dobry PanIPAni od Trzech Kumpli. Cenowo przebijamy stolicę 16zł za 0,4l. Kuchnia ponoć już działa.

poniedziałek: 12:00 - 23:00
        ...
        2019-09-18, 16:29
      • abelincoln
        Dania, Svendborg, Nyborgvej 4D, Svendborgssund Bryghus
        abelincoln
        Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
        2025-07-15, 19:49
      • Cooper
        Poszukuję współczesnych polskich butelek z tłoczonymi napisami (reliefem)po 1990 roku
        Cooper
        Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
        Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...
        2025-07-14, 00:27
      • e-prezes
        Węgrzce, Warszawska 170a, Czeskie piwo
        e-prezes
        Sklep przy drodze do Krakowa. Widać go po żółtym balonie z napisem jak w tytule. Trzeba zjechać w boczny zjazd, bo wejście jest od parkingu w bocznej uliczce.
        Przeważnie czynny od 12 do 20, w weekend trochę specyficzniej, niedziela nieczynna.

8 kranów z piwem do petek (14-20...
        2025-07-11, 11:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...