Nalot sekcji trójmiejskiej na stolicę
Collapse
X
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Related Topics
Collapse
-
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Na miejscu po Bombilli powstał niedawno RIS, Na jednym z kranów rotujący kraft na drugim Pilsner Urquell. Na otwarciu był bardzo dobry PanIPAni od Trzech Kumpli. Cenowo przebijamy stolicę
16zł za 0,4l. Kuchnia ponoć już działa.
poniedziałek: 12:00 - 23:00
...-
Channel: Opolskie
-
-
Knajpa przy browarze, otwarta w weekendy (czwartek-niedziela 12-20). 12 kranów, ceny około 65-70 koron za 0,4l. dużo miejsca w środku, plus nasłoneczniony taras. Jakieś 1km od stacji i głównego deptaka. Piłem bocka oraz ipę (na zdjęciu) - bardzo smaczne i warte powtórzenia. Jak widać, jest...
-
Channel: Dania
2025-07-15, 19:49 -
-
Jak w tytule. Tylko browarowe i tylko polskich marek tzn bez produkowanych u nas na licencji.
Mam już chyba dobrą kolekcję 32 sztuki ale nadal w poszukiwanych są np Dog In The Fogg , jakieś 2 czy 3 Perły/Zwierzyńce czy Czas na EB z lat 90ych. Pewnie jeszcze jakieś inne o których już...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Sklep przy drodze do Krakowa. Widać go po żółtym balonie z napisem jak w tytule. Trzeba zjechać w boczny zjazd, bo wejście jest od parkingu w bocznej uliczce.
Przeważnie czynny od 12 do 20, w weekend trochę specyficzniej, niedziela nieczynna.
8 kranów z piwem do petek (14-20...-
Channel: Małopolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment