Makaron w Trojmiescie 15.01-22.01

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Makaron
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.08
    • 2107

Niestety w Sobote mi nie pasuje, impreza rodzinna zatrzyma manie w domu. Za to z kolega Abernacki spotykamy sie w piatek o godzinie 15:30 w Degustatorni. Wszystkich chetnych zapraszamy.
    "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

Comment

• piotrrat
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.11
      • 730

Niestety o tak wczesnej godzinie to ja nie dam rady do was dołączyć
      A na portera do Atuta to i tak przyjade około 18.30

Comment

• Makaron
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.08
        • 2107

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrrat
        Niestety o tak wczesnej godzinie to ja nie dam rady do was dołączyć
        A na portera do Atuta to i tak przyjade około 18.30
        A moge sie spytac czy bedzesz w piatek czy w sobote w tym miejscu o godzinie 18??
        "If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson

Comment

• piotrrat
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2002.11
          • 730

Będę w piątek więc może przedłużycie tak wcześnie rozpoczete spotkanko i wpadniecie do Atuta

Comment

• Makaron
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.08
            • 2107

hmmmmm ... nie wiem jak kolega Abernacka ,ale ja jak najbardziej bede w tym czasie paletal sie po knajpach w Gdyni. Ps jesli zdobede twoj numer telefonu to postaram sie do ciebie dodzwonic. PS na PW wysle moj numer tel.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
              Bařice-Velké Těšany, Velké Těšany 21, Pivovar Theodor
              heckler
              Historia powstania browaru Theodor sięga 2012 roku. Podobno już wtedy Jan Kozel myślał o założeniu własnego browaru. Na lokalizację zostały wybrane pomieszczenia starego chlewu znajdującego się na posesji babci Jana. W międzyczasie właściciel założył browar kontraktowy pod nazwą Kočovný...
              2025-07-22, 07:44
            • bastion
              Bułgaria, Mezdra, Ul. Pazara, Hotelski Kompleks Ariel.
              bastion
              Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
              Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
              2024-09-04, 21:16
            • darekd
              ReCraft, Oatmeal Stout
              darekd
              Nie tak dawno było lekka szydera (czyt. konstruktywna krytyka) w związku innym ich piwem:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...gon-sprau-aipa

Panowie poszli za ciosem. Wypuścili Oatmeal stouta. Zapewne nie macie pojęcia co to za styl....
              2025-10-07, 22:08
            • Serokomlak
              Szwecja, Olandia, Rälla, Idrottsvägen 2, Fireside Brewery
              Serokomlak
              Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....
              2025-09-29, 21:43
            • ART
              Schiedam, Lange Achterweg 18, Tapperij het Weeshuis
              ART
              Schiedam to miejscowość przylegająca od północnego zachodu do Rdamu. Są dobrze ze sobą skomunikowane, jest metro, tramwaje, busy. Centrum to kanały, niska zabudowa, wiatraki (przynajmniej jeden działający, jeśli dobrze pomnę z 1795r. Można go zwedzić. ) oczywiście najważniejszy temat...
              2025-09-20, 10:16
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...