Nalot sekcji trójmiejskiej na Wrocław

Collapse

X
- 

Gdybyście jednak wybrali Zieloną Górę to jeszcze możecie wpaść tu:

oraz tu: http://www.browar.biz/forum/showthre...798#post739798
 moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
- 

Ponieważ jak się domyślam oferta mojego brata www.marszalkowicz.wroclaw.pl to zdecydowanie za wysoki poziom cenowo-jakościowy, to polecam Trio na Trzemeskiej http://www.puhot.com.pl/ - piotrrat chyba już tam był?Ostatnia zmiana dokonana przez jerzy; 2008-01-29, 21:54.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
- 

- 

Comment
- 

Tak tak,kiedyś tam nocowaliśmy i chyba zostaniemy przy tej opcji.Ponieważ jak się domyślam oferta mojego brata www.marszalkowicz.wroclaw.pl to zdecydowanie za wysoki poziom cenowo-jakościowy, to polecam Trio na Trzemeskiej http://www.puhot.com.pl/ - piotrrat chyba już tam był?Comment
- 

Czasami trzeba coś odłożyć na później i właśnie tak jest w tym przypadku. Tydzień wcześniej bawię się ponownie w Niemczech i na ziemiach Pomorza Zachodniego a niestety banku nie obrabowałem a i urlop nie jest z gumy więc muszę z czegoś zrezygnować. Smutne ale prawdziwe Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2008-03-08, 17:01. Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2008-03-08, 17:01.Comment
- 

Wbijajcie się do Wrocławia 18 kwietnia. Akuratnio tego dnia będziem tam grać.Comment
Related Topics

Collapse

- 

Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14. Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.- 
							Channel: Spotkania Forumowiczów

- 

- 

Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie. Tutaj wpisują się osoby chcące w doborowym towarzystwie żuli, meneli i innych degustatorów, degustować piwa na tegorocznym zlocie w Warce. Wpisujemy się tak, jak w poprzednich latach, tj. kopiujemy listę i wklejamy ją w komentarzu, dopisując siebie.

1. Krecik
 2. Krakus- 
							Channel: Wielkie Zloty BrowarBizu

- 

- 

Tutaj się wpisujemy. Robimy to tak, jak rok temu, dwa lata temu, wieki temu... Tutaj się wpisujemy. Robimy to tak, jak rok temu, dwa lata temu, wieki temu... 
 1. Krecik
 2. Krakus- 

- 

- 

Lista osób chcących wziąć udział w złocie: Lista osób chcących wziąć udział w złocie:
 1. Krakus
 2....- 

- 

- 

Witajcie, Witajcie,

Niestety tak późno zamieszczam informację, bo ogólnie nie organizuje tego spotkania. Na prośbę zamieszczam wpis. Spotkanie odbędzie się w Hauście pl. Pocztowy 9, Zielona Góra - od 17.00. Forma otwarta (poczęstunek także dla osób z zewnątrz)- do ostatniego piwa -...
- Loading...
- Koniec listy.

Comment