Słuchejta ludzie, bo dwa razy nie będę powtarzać. Cały piękny tydzień 0d 8 do 14 grudnia spędzę na szkoleniu w Warszawie. Może mnie kto zechce zobaczyć w całej niewirtualnej okazałości, hę?
Jadziem do stolycy
Collapse
X
-
Nie popatrzeć, Żą, tylko zobaczyć...
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
-
No dobro..
może też zajrzę na jakies dwa dni - skontrolować poziom wyszkolenia Ani na tych kursokonferencjach warszawskich (tak właśnie miało być: mizogyniczno-szowinistycznie
).
Ja chyba zaparkuję z dzieckami na Saskiej Kępie, więc możemy "zobaczyć" jakieś okoliczne lokale...fANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
To jak już będziesz wiedział, kiedy będziesz, dajcie znać, coby mieć czas coś ustalić.No dobro..
może też zajrzę na jakies dwa dni - skontrolować poziom wyszkolenia Ani na tych kursokonferencjach warszawskich (tak właśnie miało być: mizogyniczno-szowinistycznie
).
Ja chyba zaparkuję z dzieckami na Saskiej Kępie, więc możemy "zobaczyć" jakieś okoliczne lokale...
I coby do chętnych zdążyła wiadomość dotrzeć.
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Ok, oto mój zasięg
8 grudzienia - od 21:40 w bezpośredniej bliskości Melyny.
9 grudzienia - bez ograniczeń (z wyjątkiem wyrzekań drugiej połowy, że w środku tygodnia wracam do domu na cyku).
11, 12 grudzienia - od 21:40 w bezpośredniej bliskości Melyny.Comment
-
Ja w poniedziałek 8.XII degustuję koźlaka w Bierhalle Arkadia. Na ten dzień zapowiadali się Maidenowiec z Adelą więc fajnie byłoby spotkać się od razu większą ekipą.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Comment
-
W poniedziałek na koźlaku melduję się
. Tylko o której?
Jeśli to termin nieodpowiadający Ani i Zbysi, to umawiamy się dalej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Hej, ja będę w Warszawie już od poniedziałku rano t.j. 8 grudnia. Zbyszek nadjedzie w piątek 12 grudnia. Ewakuujemy się w niedzielę 14 grudnia. Zatem najlepiej byłoby w piątek, sobotę?
Niby mogłabym być do dyspozycji samojeden, w ciągu tygodnia - ale jak potem do hotelu nie trafię?
Comment
-
My zdecydowanie jadziem do Arkadii na Koźlaka
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment
-
Zapowiadał się również kolega dadek, a i ja (jeśli nic się nie zmieni) na kolejną degustację koźlaka zajrzę (w ostatni poniedziałek żal było się rozstać z zestawem alt-koźlak). Myślę, że dotrę między 20 a 21.Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat?Comment
-
Taka okazja z koźlakiem nie trafia się często, więc w temacie Bierhalli proponowałbym zaryzykowaćHej, ja będę w Warszawie już od poniedziałku rano t.j. 8 grudnia. Zbyszek nadjedzie w piątek 12 grudnia. Ewakuujemy się w niedzielę 14 grudnia. Zatem najlepiej byłoby w piątek, sobotę?
Niby mogłabym być do dyspozycji samojeden, w ciągu tygodnia - ale jak potem do hotelu nie trafię?
Poza tym jak inaczej przywitać pierwszy dzień wizyty służbowej w stolycy, jak nie właśnie dobrym Piwem
Mam tylko nadzieję, że się koźlaczek za szybko nie skończył i do poniedziałku na nas poczeka
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...