BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Piracki najazd na stolycę
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Lokal nie nowy i nawet ze dwa razy koło niego przechodziłem, ale jakoś mnie nigdy niczym nie skusił. Czasy się zmieniają i sporo modnych lokali w Mińsku wprowadza 1-2 krany z piwem kraftowym. Tu jest ich 6 lub 7, bo chyba nie wszystkie piwne, ale obecnie większość to kraft. Pół na pół...-
Channel: Białoruś
2018-10-15, 09:26 -
-
Bar znajdujący się po drugiej stronie torów od głównego dworca kolejowego w Aarhus, polecony przez lokalsa.
Lokal reklamuje sie ponad stuletnią historią i panuje w nim dużo lepsza atmosfera niż w "nowoczesnych" multitapach (aczkolwiek miałem tam okazję być tylko dwa razy...1 Photo-
Channel: Dania
2020-10-06, 14:20 -
-
Witam wszystkich.
Gdzie można tanio w Wawie napić się lanego Belfasta, jakiegoś Portera bądź innego stouta?
Tanio mam na myśli 5-7zł za 0,5.
Dzięki za wskazówki. Zasmakowałem ostatnio w ciemnym Ciechanie porter.-
Channel: Piwo - Gdzie
-
-
Odpowiadając na sugestie zapraszam na wiosenny najazd na browar Amber, czyli wycieczkę szlakiem Bursztynowych Piwowarów i degustację in situ.
Termin: kwietniowa sobota: 14, 21 lub 28 ...
Organizacja: Skandal z Kolbud, czyli Pomorski Ławnik Piwny z Amberowej gminy
...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Vlasim to nie duże i niezbyt urokliwe 700 letnie miasto leżące w Středočeským kraju. Posiada ono za to ładny zamek z przylegającym do niego jeszcze ładniejszym, dużym XVIII wiecznym parkiem. Spacerując wśród starych drzew, możemy oglądać ciekawe budowle jak np. Chiński pawilon. Więcej...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.