Ostatnio nie miałem czasu i jakoś temat padł. Najblizszy weekend może być. Może impreza przechadzkowa? Chwilę w browarze, chwile w Degustatornii (ostatnio nawet więcej lanych mają). Moge sie zadowolić 3, no góra 4 piwkami
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Mimo że byłem tylko półtorej godziny , to i tak jestem zadowolony. Może brakuje nam do regularności sekcji wrocławskiej, ale możemy rywalizować humorem i przyjaznością. I tylko życzyć sobie należy częstszych, regularnych spotkań. Ostatnio jest to co 2 tygodnie i myślę, ze jest to optymalny czasookres No to może następnym razem na Gościszewo do Atuta?
Cholera, sekcji kujawsko-pomorskiej cały czas nima, więc może do Was przyjadę... w sumie bliżej, niż do Wrocławia...
Tylko czy będzie jakiś pociąg powrotny o tak bisurmańskiej porze?
Ale raz czy dwa widziałem wymianę / przekazanie etykiet piw domowych lub fabrycznych z konkretnym elementem
Nic nie szkodzi się umówić na jakąś wymianę, np. ręczników barmańskich
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-06-05, 12:03.
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.
W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...
knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego'
mamy tu 17 (chyba) kranów i smaczną pizzę na miejscu
klimat pozostał z grubsza ten sam, tyle że inicjatywa ma historię...
otóż ekipa 'white crow' w całości i z szyldem zaimportowała się z mińska
skąd musiała się...
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
Wielkimi krokami zbliża się III rocznica pierwszego spotkania sekcji trójmiejskiej (15.I.). Może tak by z tej okazji spotkać się spotkać się i stuknąć się kuflami. Co wy na to?
A co na to organizator pierwszej biesiady, może coś by zaproponował
Comment