Co powiecie na spotkanie w Polufce, w sobotę o 19:00?
Spotkanie sekcji trójmiejskiej
Collapse
X
-
-
Ja do końca tego miesiąca odpadam z wyjazdami do Gdańska.
Natomiast chętnie zobaczyłbym bym Was u siebie 15 lub 29 października.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-10-06, 18:52.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Witajcie
w końcu bym się chętnie z Wami spotkał Sekcjo Trójmiejska! Wstępnie odpowiada mi termin 15.10. Rozumiem Pendragonie, że do Starogardu dojadę PKSem? Znalazłem w internecie jakieś połączenia, ale coś wydaje mi się, że za często jeżdżą
to byłoby zbyt piękne. Podejrzewam, że chodzi o spotkanie w tym lokalu?
Comment
-
Dokładnie w tym. PKSów jest dużo, w sobotę nieco mniej. Przystanek - Niepodległości (koło Carefoura).
Rozkład: http://telbit1.nazwa.pl/pksstarogard.../pliki/400.pdf
Ostatnie trzy kursy powrotne do Gdańska są o 18:00, 19:30 i 21:00.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć! Co powiecie na spotkanie po latach przy dobrym piwie. Z kilkoma osobami jestem już po słowie a z kilkoma jeszcze nie. Panowie Rolek, Makaron, PTC. Mielibyście ochotę na mini zjazd dawnej sekcji trójmiejskiej w najbliższą sobotę, w dawnym browarze gdańskim ok godzinie 14.-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
W 54. numerze Piwowara redakcja zanurza się w świat piw wędzonych. Czytelnik znajdzie tu zarówno fascynującą historię stylu, jak i praktyczne wskazówki dotyczące warzenia najlepszych koźlaków wędzonych w Polsce czy wyjaśnienia naukowe o związkach dymnych w piwie. Uzupełnieniem są kultowe...2025-09-25, 23:46 -
knajpa jest godnym następcą 'zakładu mięsnego'
mamy tu 17 (chyba) kranów i smaczną pizzę na miejscu
klimat pozostał z grubsza ten sam, tyle że inicjatywa ma historię...
otóż ekipa 'white crow' w całości i z szyldem zaimportowała się z mińska
skąd musiała się...-
Channel: Warszawa
2025-08-12, 10:02 -
-
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która... -
Wielkimi krokami zbliża się III rocznica pierwszego spotkania sekcji trójmiejskiej (15.I.). Może tak by z tej okazji spotkać się spotkać się i stuknąć się kuflami. Co wy na to?
A co na to organizator pierwszej biesiady, może coś by zaproponował
-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.

Comment