Kamienie kamienie a bruki swoją drogą
Przodownik odkrywkowy pokaże swoje możliwości
Misiu jako firma spedycyjna
Marusia oczywiście będzie czekała z apteczką na jakieś ła
A reszta kompanyji do łopat kilofów hej
Ahumba napisał(a) od 19. do końca sierpniamożesz przyjeżdżać, choć nie wiem czy Warszawa może być dla Ciebie atrakcyjna.
ale piwa Żywieckiego ci u nas dostatek
Warszawa jest atrakcyjna bo wstyd przyznać jeszcze nie byłem a obok mamy Pruszków, Wołomin )
Tak sobie zaczynam powoli główkować, skąd ta Twoja ankieta marcopoloku.
Przyznaj się:
Mama wyrzuciła Cię z domu i szukasz teraz jakiegoś lokalu na przezimowanie?
No tak, tylko w tej Twojej ankiecie wszystko jest takie bezgranicznie entuzjastyczne. Przez grzeczność lub ciekawość wypadało dodać na pierwszym miejscu następującą opcję:
0 (zero) dni tj. nie chcę Cię więcej na oczy widzieć marcopoloku jeden
Kolejny minibrowar w bogatszej dzielnicy Quito, miejsce gdzie gromadzi się burżujstwo i białasy z północnego kontynentu.
Minibrowar założony w 2011 roku, nawiązujący wystrojem wnętrza do Bawarskiego stylu i kultury, co nie bardzo ma odwzorowanie w karcie, a tym bardziej w jakości i...
Czy jest mozliwosc poprawienia dzialania koszyka zamowien? W przypadku niesfinalizowania zakupu (np. kiedy wrzuce do koszyka polowe produktow, a reszta chce sie zajac pozniej), serwis nie zapamietuje zawartosci koszyka, mimo ze wciaz jestem zalogowany. Wystarczy ze...
Wybaczcie nieco dziwny zapis adresowy.
Wg "strony" browaru (FB) mieści się on przy Rynku pod numerem 14.
Nie twierdzę, że tak nie jest, ale nie ma tam żadnych namacalnych śladów działalności.
Za to kilka kroków dalej, pod 17-tym, jest restauracja "Cukier",...
Tym razem przede mną stoi irlandzka interpretacja niemieckiego klasyka. Long Arm to piwo w stylu dortmunder export, który ostatnio w pewnym odwrocie, choć taki DAB póki co widoczny mocno na półkach całego świata.
Piwo z Droghedy ma 4,8% alkoholu i zostało uwarzone przy udziale słodów...
Comment