BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
2011.01.22 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe?
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 70 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Mini a raczej mikrobrowar w Stolicy Bułgarii, zlokalizowany z dala od centrum we wschodniej części miasta.
Dojazd z centrum linią metra nr 1 (linia czerwona) do stacji Aleksandar Malinov.
Lokal znajduje się niemal przy samej stacji metra.
Jest to wolnostojąca buda w amerykańskim...-
Channel: Bułgaria
-
-
Jako, że jednak nie jedziemy ze Slavoyem do Krakowa, bo się nie spotkamy z Krakusami, którzy będą wtedy w Tychach
przyjeżdżamy do Tychów, ale raczej na samą końcóweczkę giełdy, zatem zastanawiamy się, czy cosik planujecie na spotkanie pogiełdowe? Jakoś nie przyuważyłam tematu
-
Po giełdzie w szczecinie chciałbym z moją Aniulką wybrać się na piwne zakupy 11.IV(w poniedziałek), pociągiem do Locknitz ( 25 minut ze Szczecina Głównego). Miasteczko te znane jest (przynajmniej dla mnie) z m.in. z bogato zaopatrzonej hurtowni w piwo. Czy ktoś miał by ochotę do nas się dołączyć??-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
W drodze przetargu ja i Albeertos zostaliśmy upoważnieni do zajęcia się organizacją pogiełdowego spotkania. W związku z tym, pierwszą rzeczą o którą chcemy poprosić jest wstępna deklaracja osób chętnych do udziału w tym spotkaniu. Chcemy wiedzieć czy mamy tylko zarezerwować lokal i... -
Warszawiaki i przyjezdni - będziecie jakoś kontynuować tak miło rozpoczęty dzień?
Ja niestety na giełdzie być właściwie nie mogę, bo wyląduję w Stolycy dopiero niedaleko południa, ale za to zapewne spragniony. Będzie się coś działo?

-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
- Loading...
- Koniec listy.