Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

2011.01.22 - Warszawa, spotkanie pogiełdowe?

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Bułgaria, Sofia, Aleksandar Malinov Boulevard 38, Beer Box
    pebejot
    Mini a raczej mikrobrowar w Stolicy Bułgarii, zlokalizowany z dala od centrum we wschodniej części miasta.
    Dojazd z centrum linią metra nr 1 (linia czerwona) do stacji Aleksandar Malinov.
    Lokal znajduje się niemal przy samej stacji metra.

Jest to wolnostojąca buda w amerykańskim...
    2025-12-21, 12:12
  • Marusia
    Jakie plany pogiełdowe w Tychach?
    Marusia
    Jako, że jednak nie jedziemy ze Slavoyem do Krakowa, bo się nie spotkamy z Krakusami, którzy będą wtedy w Tychach przyjeżdżamy do Tychów, ale raczej na samą końcóweczkę giełdy, zatem zastanawiamy się, czy cosik planujecie na spotkanie pogiełdowe? Jakoś nie przyuważyłam tematu
    2005-05-10, 16:03
  • abernacka
    Pogiełdowe zakupy w Locknitz (11.IV)
    abernacka
    Po giełdzie w szczecinie chciałbym z moją Aniulką wybrać się na piwne zakupy 11.IV(w poniedziałek), pociągiem do Locknitz ( 25 minut ze Szczecina Głównego). Miasteczko te znane jest (przynajmniej dla mnie) z m.in. z bogato zaopatrzonej hurtowni w piwo. Czy ktoś miał by ochotę do nas się dołączyć??
    2005-02-17, 20:39
  • kony
    8.12.2007 Poznań, spotkanie pogiełdowe.
    kony
    W drodze przetargu ja i Albeertos zostaliśmy upoważnieni do zajęcia się organizacją pogiełdowego spotkania. W związku z tym, pierwszą rzeczą o którą chcemy poprosić jest wstępna deklaracja osób chętnych do udziału w tym spotkaniu. Chcemy wiedzieć czy mamy tylko zarezerwować lokal i...
    2007-11-08, 10:58
  • slavoy
    25.01.2014 - Warszawa - piwo pogiełdowe.
    slavoy
    Warszawiaki i przyjezdni - będziecie jakoś kontynuować tak miło rozpoczęty dzień?
    Ja niestety na giełdzie być właściwie nie mogę, bo wyląduję w Stolycy dopiero niedaleko południa, ale za to zapewne spragniony. Będzie się coś działo?
    2014-01-22, 14:20
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...