XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Znam osoby pijące koncerniaki, mimo że próbowały PIWA. Już nie potrafię im pomóc...
Maciek urodził się po zamknięciu Browarów Warmińsko-Mazurskich "JURAND" w Olsztynie. Będą musiały mu wystarczyć wspomnienia taty...
Mateusz z kolei... w okresie wielkiego bumu browarów kontraktowych i minibrowarów restauracyjnych. Czego się ze mną napije za kilkanaście lat? -
1. Do naszych gurów kolejowych: jak najtaniej (ale nie tłukąc się przez pół Polski) dojechać do Krakowa z Warszawy w sobotę baaardzo rano (ewentualnie połączenia w srodku nocy)(chciałbym pochodzić trochę po Krakowie zanim ruszę do Myślenic). Wiem - rozkład mogę sprawdzić sam ale nie orientuję się we wszystkich rodzajach biletów i tu pytam czy kupić jak znaleźć najtańszą opcję vs nie amokalny czas przejazdu.
2. W Krakowie na pewno chcę zobaczyć Tea Time (bo lubię angielskie ale) i pewnie z sentymentu Iron-a ale co jeszcze byście radzili (biorąc pod uwagę napięty plan) - gdzie będzie czynne (bo większość pewnie od 16.00) a jednocześnie będzie fajna atmosfera (to dla mnie ważniejsze od wyboru piwa)?Comment
-
Tea Time teraz chyba też od 16tej bo byłem pod nim kilkukrotnie po 15ej i był zamknięty.
Jeśli jarają cię brodacze to od 14ej jest BroPub Brokreacji na Stradomiu, Craftownia na Wawrzyńca albo Kufle i Widelce na Czytej (tu nawet od 11, i jest to okazja na zjedzenie ostatniego posiłku przed powrotem )Comment
-
Tea Time teraz chyba też od 16tej bo byłem pod nim kilkukrotnie po 15ej i był zamknięty.
Jeśli jarają cię brodacze to od 14ej jest BroPub Brokreacji na Stradomiu, Craftownia na Wawrzyńca albo Kufle i Widelce na Czytej (tu nawet od 11, i jest to okazja na zjedzenie ostatniego posiłku przed powrotem )Comment
-
O wielkie dzięki. Piątek, dotrę W sumie sam się pogubiłem (patrzę na sobotę a jadę w piątek)Last edited by Warzywo; 2018-09-03, 12:55.Comment
-
Comment
-
Comment
Comment