XVII Zlot Browar.biz - ploty
Collapse
X
-
Dziennik piwny bedzie pamiętać szczególnie o tych hostessach, które z Wami przyjechały jedna to chyba pszeniczanka a druga kurde nie pamiętam ...Comment
-
BTW, taki szeroki pas od Suwałk aż po Kielce i Sandomierz, z bocznym wariantem w kierunku Częstochowy i Piotrkowa Trybunalskiego jest całkowicie bez zlotów. Tak samo Pomorze Zachodnie.
I tu jak co roku rodzi się wątpliwość czy szukamy miejsca czy browaru. Jakiś zalążek przyszłego już jest, ale to jeszcze daleka droga by go zrealizować. Tak czy inaczej potrzeba więcej chętnych do przejęcia odpowiedzialności za zlot (organizacyjnie).Comment
-
Przyłączam się do podziękowań dla organizatorów. Miejsce bardzo fajne i super, że znów się spotkaliśmy w tak zacnym gronie (szczególnie Promil z Luklazem zapodali niespodziewankę ).
A występ Klaudiczki nas powalił - za rok prosimy o "13 księgę" .Comment
-
Lepiej późno, niż wcale, ale...
Dopiero z tatrzańskich szczytów powrócon dzięki WSZYSTKIM.
Za organizację, za dezorganizację, za och-achy, za marudzenie, za piwo, za whiskey (z naciskiem na EY), za domek na górze (ale za to pryczę na dole), za postoje na siku i na michę... itede.
Co roku czekam na zlot, potem zastanawiam się, na ch... mi taki wyjazd, potem się cieszę, potem mnie (trochę) głowa boli, potem znów tęsknię, i tak, k..., w kółko .Comment
-
To i ode mnie słów parę - podziękowań dla osób zaangażowanych w organizację, z dużym naciskiem na Prezesa i Doranów. Jeszcze wszystkich Zuotów nie odwołano, a pogłoski o ich śmierci okazują się przesadzone
@Maremali - że Tobie Żona nie uwierzyła, ale nam jakby co wszystko widzieliśmy
Wasze zdrowie!Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!