żąleną napisał(a)
Wy z Kudłatą wsiadacie na motór, jedziecie do Warszawy, tam dołączam ja...
... na rowerku
pułaś
--------------------------------- "(...)W kącikach flechtów wieczór już Lśni jak porzeczka krwawa Ukradkiem z rdzy wycieram nóż I między bajki wkładam"
Rozumiem że to posiedzenie było na tyle tajne, że nic o nim na giełdzie nie było słychać a i w tym temacie cisza (no dobra, wiem, nie przepełniać postów mordkami)
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
No to już się zgłosiliśmy, a moja osobista małażonka kiedyś bywała w tych okolicach i zapamiętała uroczą żulbudę w Kolbudach (niedaleko Bielkówka) - wypadałoby przy okazji sprawdzić czy jeszcze istnieje, na co już mi ślinka cieknie (mordka uber alles)
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Sklep sieci Al.Capone, różnorodny wybór nie tylko piw ale i mocniejszych trunków, lokal klimatyzowany, piwo nie kisi się w zaduchu
Trafiliśmy tu pierwszy raz nieco ponad tydzień temu śmigając po drodze. Pozytywne wrażenie, obsługa wie co i jak, może polecić nowości i opowiedzieć...
Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
Kilkanaście kilometrów...
Browar i "sklep" ulokowane na wygwizdowie. Z daleka widać wielki baner informujący, że to browar, ale już na miejscu żadnej informacji, w które drzwi należy trafić. Miałem wątpliwość, czy nazwać to sklepem, ale skoro oni sami nazywają tak miejsce w sieni przy schodach, gdzie...
Comment