Aparat jest jak najbardziej dobry. Mam tylko problem z programem do obróbki zdjęć.
Mam nadzieję, że już niedługo uporam się z tym uporczywym problemem.
Przyszła kolej na mnie - dopiero wróciłam
A tak serio, wróciłam przedwczoraj, ale czynności zwiazane z rozruszaniem dzialalnosci gospodarczej pochłonęły mnie w całosci i dopiero dziś odświeżyłam sobie... 20 stron nowych postów
Impreza super, aczkolwiek jakoś za spokojnie było. Starałam się jak mogłam, zdjęć rozwodowych chyba trochę będzie (nie tylko moich) ale jakoś nikt nie chciał popyskować, wszyscy się nieprzyzowicie dobrze bawili - zgroza
Ogólnie to żałuję, że wróciłam - ja chcę na Zlot!!!! Dzięki za organizację (a zwłaszcza za szutrową drogę) i w ogóle wszystkim za - jak zwykle - super towarzycho
P.S. Specjalne gratulacje dla Arcego za zgubienie spodni
No i krystalizują się już plany na zlot. Dzięki inicjatywie Krecika.
Miejsce: Koszęcin w woj. Śląskim;
Czas: 6-8 wrzesień
Piwopój: Browar Śląsk Koszęcin
Noclegi: hotel przy browarze [mamy 32 miejsca zabookowane wstępnie; przy minimum 20 osobach 90 PLN/osobodzień]...
(jak zwykle nieco chaotycznie, bo i późno ale i tak dwa dni wcześniej niż ostatnio i jak zwykle tumult innych zajęć na głowie, a trzeba ogłosić co najważniejsze)
Krecik rozpoczął już proces organizacji tegorocznego zlotu.
Jak na razie wszystko wskazuje na to, że tym razem zostanie odwołany w Tleniu. Szczegóły później.
Comment