No dobra - znalazłam - 10 kilosów od Czarnkowa - czyli jakieś autokary się przydadzą, bo z buta to niby niedaleko, ale my nie mamy w planach marszochodów
A czy w Lubaszu jest las, jezioro, czy rzeczka - czyli NUDA
I czy ceny są nudne
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
No dobra - znalazłam - 10 kilosów od Czarnkowa - czyli jakieś autokary się przydadzą, bo z buta to niby niedaleko, ale my nie mamy w planach marszochodów
Jakiś PKS się znajdzie. Co do innych środków lokomocji to muszę popytać.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
A czy w Lubaszu jest las, jezioro, czy rzeczka - czyli NUDA
I czy ceny są nudne
Jezioro jest, las tyż. Spodziewam się "nudnych cen"
PS Krzysiu - twierdza Boyen do nocowania 70 nachmielonych osób może być nieco ryzykowna. Z tego co pamiętam - noclegowe warunki tam panujące to klimat raczej koszarowy
PS Krzysiu - twierdza Boyen do nocowania 70 nachmielonych osób może być nieco ryzykowna. Z tego co pamiętam - noclegowe warunki tam panujące to klimat raczej koszarowy
Może to dobry pomysł
skoszarować towarzystwo - dopiero byłoby nudno
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Biorąc po uwagę, że teraz tam jest dyskoteka, to nocowanie mogłoby być trudne. Naprawde głośna dyskoteka.
dyskoteka jest w twierdzy, ale to nie znaczy za wiele - twierdza jest ogromna, i wewnątrz (przy muzeum) było miejsce noclegowe o którym wspominałem. no chyba że jeszcze coś się zmieniło...
dyskoteka jest w twierdzy, ale to nie znaczy za wiele - twierdza jest ogromna, i wewnątrz (przy muzeum) było miejsce noclegowe o którym wspominałem. no chyba że jeszcze coś się zmieniło...
Miałem okazje nocować na przystani AZS-u w lipcu. I mimo odległoci prawie kilometra można było doskonale się zorientować, że trwa akurat dyskoteka w twierdzy.
wszystko kłębi się pod koniec roku i mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005 i 2006
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w kończącym się roku...
Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...
Browar restauracyjny w północnej części miasta.
Z głównego dworca Porta Nuova dojazd tramwajem linii 9 (9 przystanków).
Browar istnieje od 2007 roku i jest zlokalizowany w odnowionym zespole budynków, wyglądających na dawny obszar przemysłowy.
Wchodzi się przez dziedziniec,...
Comment