Zlot będzie gdzieś w Polsce Jak ktoś ma zna jakiś fajny ośrodek na około 100 osób niedaleko Olsztyna (do 30 km) niech da znać. My ostatnio mamy problem nawet z podrapaniem się - a jutro wyjazd na "piwny wypoczynek".
Proponuję ośrodek http://www.kikity.com.pl/ trochę dalej niż 30km od Olsztyna, ale oferują również wynajęcie autobusu. Ceny noclegów i posiłków dość przystępne oraz dobra baza sprzętu wodnego. Nie wiem jak teraz ale kilkanaście lat temu w tym ośrodku można było również rozbić swój namiot jakby brakło miejsc w pokojach.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
Proponuję ośrodek http://www.kikity.com.pl/ trochę dalej niż 30km od Olsztyna, ale oferują również wynajęcie autobusu. Ceny noclegów i posiłków dość przystępne oraz dobra baza sprzętu wodnego. Nie wiem jak teraz ale kilkanaście lat temu w tym ośrodku można było również rozbić swój namiot jakby brakło miejsc w pokojach.
he he...
"Ośrodek jest jednostką budżetową ukierunkowaną na potrzeby funkcjonariuszy i pracowników cywilnych więziennictwa. Jego podstawowym zadaniem statutowym jest organizacja procesu szkolenia i doskonalenia zawodowego funkcjonariuszy i pracowników Służby Więziennej oraz pracowników resortu sprawiedliwości."
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maremali
No to wybuchowe miejsce wybrałeś. Jak chcesz się rozerwać to idealne miejsce
Lokalne lasy są co jakiś czas zamykane, bo niewybuchów jest tam więcej niż grzybów ....
Osobiście - paskudny dojazd do Kikit.
Dajcie mi jeszcze tydzień na uporządkowanie swoich spraw i postaram się coś dobrego znaleźć.
poszukiwania w trakcie
na razie znalazłam coś takiego www.waszeta.pl
jest jeszcze kilka innych ale ........... od poniedziałku razem z Banderasem zaczniemy działać poważniej
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
poszukiwania w trakcie
na razie znalazłam coś takiego www.waszeta.pl
Kilkanaście lat temu poważnie się tam skonfliktowałem z tzw. komendantem ośrodka (wtedy podlegało to-to pod MSW ), ale może się już personalnie pozmieniało (wtedy wiało gomułkowszczyzną...).
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Kilkanaście lat temu poważnie się tam skonfliktowałem z tzw. komendantem ośrodka (wtedy podlegało to-to pod MSW ), ale może się już personalnie pozmieniało (wtedy wiało gomułkowszczyzną...).
w poniedziałek dostanę wycenę wynajęcia ośrodka i wtedy Art zadecyduje. czy pasuje. Na razie niczego nie zdradzam. Ale może to byłby pierwszy zlot gdzie nie trzeba kilometrów przemierzać pieszo, by dotrzeć do ośrodka itp.
Jak donosi Krecik, tegoroczny zlot odwołany zostanie w Kujankach, w browarze Poziomka.
Termin bez zmian, jak i wszystko inne, poza tym, co się zmieni.
Wstępnie Krecik zarezerwował ok. 30 miejsc noclegowych. Także tentego...
W browarze Ukiel poleją się piwa z 4 olsztyńskich browarów. Będą miody pitne i cydry z miodosytni, grill i niespodzianki kulinarne, ping pong, ognisko i konkursy
Comment