Gdina- to i owo.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Gdina
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2014.08
    • 109

Gdina- to i owo.

Ciężko to nazwać kolekcją/kolekcjonowaniem , ale zbiorek już bardziej pasuje. Wrzucę czasem co mi w kadr wpadnie. Trzy kamionki , Belgia i Niemcy. Berlin kupiłem za 5zł, resztę dostałem. Przepłaciłem?
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez Gdina; 2014-09-23, 18:06.
  • Gdina
    • 2014.08
    • 109

Gdańskie PN 60. Fotka poprzedniego właściciela.
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez Gdina; 2014-11-11, 18:43.

Comment

• Gdina
      • 2014.08
      • 109

Takie kufelki przygarnąłem z Allezło. nic specjalnego , oprócz motywu marynistycznego.Niestety nie mam swojego konta z fotkami , gdzieś w necie. Mam pytanie, czy wogóle można tu umieszczać fotki fantów, czy lepiej na jakimś zewnętrznym serwerze. Jeśli tak to na jakim, oczywiście bezpłatnym.
      Attached Files
      Ostatnia zmiana dokonana przez Gdina; 2014-12-08, 08:44.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
        dadek
        Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
        2022-09-23, 00:52
      • wpadzio
        Heineken Romania, Silva Premium Blonde Lager
        wpadzio
        Silva to była lokalna rumuńska marka z browaru w miejscowości Reghin. Była, bo Heineken położył łapę i podobnie jak w innych miejscach na świecie zamknął przedsięwzięcie, by zheinekenizować produkcję po swojemu.
        Obecna Silva, w wersji premium lagera ma 5,2% alkoholu, skład podany...
        2019-07-21, 21:16
      • kardynal_biggles
        Toruń, Żeglarska, Kadr
        kardynal_biggles
        specjalność zakładu - żubr butelkowy. dla studentów za 3.5, istnieje możliwość przelania do szklanki . poza tym lech i tyskie z kija w cenach 4(małe) i 4,5(duże) i inne butelkowe. miły wystrój (sporo plakatów z filmów różnych), w niedziele i poniedziałki seanse filmowe. muzyka - najczęściej...
        2005-11-29, 01:04
      • pebejot
        Cypr, Pafos, Tsada, Polis Road, Aphrodite's Rock Microbrewery
        pebejot
        Najciekawszy z odwiedzonych w maju cypryjskich minibrowarów znajduje się na totalnym pustkowiu kilkanaście kilometrów od Pafos.
        Według Tripadvisor jest to największa atrakcja w kategorii "Thing to do" w Pafos.
        Rodzinny hotel z restauracją i browarem "Aphrodite's Rock...
        2017-09-03, 13:27
      • wasyll
        Szukam podstawek Browaru d'Achouffe oraz wafli z motywem fantasy (smoki, trolle, etc)
        wasyll
        Sprawa, jak w temacie. Jakiś czas temu oprócz polskich podstawek zacząłem też trochę wchodzić w zagranicę i z racji sentymentu do szeroko pojętego gatunku fantasy, zainteresowałem się waflami z tym motywem.

Zatem interesują mnie podstawki z motywem smoków, krasnali, trolli,...
        2017-01-09, 21:45
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...