Ciężko to nazwać kolekcją/kolekcjonowaniem , ale zbiorek już bardziej pasuje. Wrzucę czasem co mi w kadr wpadnie. Trzy kamionki , Belgia i Niemcy. Berlin kupiłem za 5zł, resztę dostałem. Przepłaciłem?
Gdina- to i owo.
Collapse
X
-
Takie kufelki przygarnąłem z Allezło. nic specjalnego , oprócz motywu marynistycznego.Niestety nie mam swojego konta z fotkami , gdzieś w necie. Mam pytanie, czy wogóle można tu umieszczać fotki fantów, czy lepiej na jakimś zewnętrznym serwerze. Jeśli tak to na jakim, oczywiście bezpłatnym.Ostatnia zmiana dokonana przez Gdina; 2014-12-08, 08:44.Comment
Related Topics
Collapse
-
Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
-
Channel: Browary polskie
-
-
Silva to była lokalna rumuńska marka z browaru w miejscowości Reghin. Była, bo Heineken położył łapę i podobnie jak w innych miejscach na świecie zamknął przedsięwzięcie, by zheinekenizować produkcję po swojemu.
Obecna Silva, w wersji premium lagera ma 5,2% alkoholu, skład podany...-
Channel: Rumunia
-
-
specjalność zakładu - żubr butelkowy. dla studentów za 3.5, istnieje możliwość przelania do szklanki
. poza tym lech i tyskie z kija w cenach 4(małe) i 4,5(duże) i inne butelkowe. miły wystrój (sporo plakatów z filmów różnych), w niedziele i poniedziałki seanse filmowe. muzyka - najczęściej...
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
2005-11-29, 01:04 -
-
Najciekawszy z odwiedzonych w maju cypryjskich minibrowarów znajduje się na totalnym pustkowiu kilkanaście kilometrów od Pafos.
Według Tripadvisor jest to największa atrakcja w kategorii "Thing to do" w Pafos.
Rodzinny hotel z restauracją i browarem "Aphrodite's Rock...-
Channel: Cypr
2017-09-03, 13:27 -
-
Sprawa, jak w temacie. Jakiś czas temu oprócz polskich podstawek zacząłem też trochę wchodzić w zagranicę i z racji sentymentu do szeroko pojętego gatunku fantasy, zainteresowałem się waflami z tym motywem.
Zatem interesują mnie podstawki z motywem smoków, krasnali, trolli,...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment