Dzisiaj otrzymałem przesyłke z STELLA ARTOIS-Ukraina-to nie żadna pomyłka dokładnie z UKRAINY przesyłka.
Dziękuje bardzo.
Dziękuje bardzo.
Przykucnąłem w kąciku, poczytałem i wysłałem do kilku browarów listy z prośbą o etykietki lub inne materiały reklamowe. Ku mojej wielkiej radości dziś otrzymałem pierwszą przesyłkę!!!zaledwie po kilku dniach. Serdeczne podziękowania Grupie Żywiec Browar w Warce za prawie czterdzieści etykiet + kontry i krawatki. 

mam nadzieję że ARTowi kiczowate wydały się kwiatuszki wstawione przezemnie w poście z podziękowaniem dla Warki za etykietki a nie sam fakt że poraz pierwszy dostałem coś bezinteresownie. W sumie liczyłem na cieplejsze przyjęcie ale cóż ... z niejednej warki piłem piwo - trzeba się przyzwyczaić
Nie odrazu Rzym zbudowano i każdy kiedyś zaczynał. Mimo wszystko pozdrawiam dzieci kwiaty 

a co jak ma być kiczowato niech będzie
mam nadzieję że ARTowi kiczowate wydały się kwiatuszki wstawione przezemnie w poście z podziękowaniem dla Warki za etykietki a nie sam fakt że poraz pierwszy dostałem coś bezinteresownie. W sumie liczyłem na cieplejsze przyjęcie ale cóż ... z niejednej warki piłem piwo - trzeba się przyzwyczaić
Nie odrazu Rzym zbudowano i każdy kiedyś zaczynał. Mimo wszystko pozdrawiam dzieci kwiaty 

a co jak ma być kiczowato niech będzie 

Comment