Wracając do francuskiego gotowca, zapomniełem jeszcze o jednym. W zdaniu :Je m'en interesse depuis 2 ans et ma collection compte déja plus d'une mille pieces. w miejscu liczby 2 wpisujecie od ilu lat zajmujecie się zbieraniem. Acha, tekst dotyczy etykieciarzy.
celt_birofil ma rację, chodzi o ok. 1000 eksponatów. Ale myślę, że dla zbieracza etykiet, nie jest to imponująca liczba. Zamiast słówka mille używając zapisu cyfrowego, możecie podać ile Wy macie eksponatów.
celt_birofil ma rację, chodzi o ok. 1000 eksponatów. Ale myślę, że dla zbieracza etykiet, nie jest to imponująca liczba. Zamiast słówka mille używając zapisu cyfrowego, możecie podać ile Wy macie eksponatów.
) Pan na hali (szumna nazwa) powiedział że nie ma czasu na takie bzdurki, a z resztą po cholerę to komu? i.t.p. Co do półproduktów, to ospowiedź brzmiała że "wszystko jest fakturowane i nic, ale to nic, nie da się odpalić". Jęczałem, błagałem, ale to nic nie pomogło. Taką samą odpwiedź usłyszałem od drugiego kolesia. Po chmiel wysyłali mnie do Lublina. Na szczęście zakupiłem kilka piwek i trza będzie odmaczać. Ktoś reflektuje?

Comment