Skoro pojawił się już temat o przechowywaniu kapsli to może ktoś by poradził jak można chować podstawki? Ja nie mam w domu dużo miejsca więc upycham to do pudeł po butach co pozwala mi w dość ergonomiczny sposób je składować tyle, że niektóre (zwłaszcza niesymetryczne) wafle niszczą się dość szybko. Ma ktoś jakieś inne sugestie ?
Wafle - jak przechowywać?
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Tagi: brak
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Trochę zagranicy .
Wymiana na ety kraftowe polskie lub zagraniczne tematyczne - pociagi , samoloty , motory , dynie , piłka nożna lub kobiety...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
No wiec, jak w tytule. Poza tym krotko, mieszkam w Norwegii, w Polsce bywam rzadko, czas cos zrobic z tymi birofiliami co sie tu nazbieraly.
Mam mozliwosc co 6 tygodni podeslac co nieco do Polski, i wtedy moglbym to wystawic tutaj jako aukcja charytatywna na rzecz Kotelkowej Druzyny. NIe chcial...-
-
-
Chciałbym wylicytować kolekcję podstawek przedstawioną na zdjęciach poniżej. Jest to kolekcja mojego wujka, który mieszkał w Niemczech. Głównie są to podstawki niemieckie i polskie. Zapraszam do składania ofert, może być na priv.
...-
-
-
Mam do oddania kilka puszek, etykiet (na butelkach) naklejki, wafle i opakowania po szesciopakach. To co na zdjęciach. Jak ktoś chętny do dajcie znac zanim wyląduje w koszu....
-
-
-
Historia wygląda tak: kilku studentów z Drezna wybrało się do Kolumbii. Nie wiadomo czy był to staż, stypendium czy praca. Sugerują jakieś badania. Każdy student wie, że nauka z alkoholem są związane nierozerwalnie. Popijając rum doszli do wniosku, że brakuje im jeszcze piwa, bo miejscowe...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment